-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Értelmetlenül háborogni...-> Konkrét és érzésem szerint kellően megalapozott és jogos kritikát és kifogást fogalmaztam meg egy a felhasználókra nézve kedvezőtlen, kellemetlen és értelmetlen, konkrét technikai dolog (tény), hiányosság és korlátozás kapcsán, ami főleg a Google és a gyártók hozzáállását illette. Azt hiszem ehhez ebben szituációban csak jogomban áll hangot adni, de egyébként is... Alap. 1000 bocsánat ha ez a konzumer megközelítésű kritikai aspektus mások szemében kellemetlenül hat, de gondolom nem dőlt tőle rájuk a házuk fala és csak túlélik valahogy ezzel a tudattal is. (Bár ez esetben messze nem ez volt a hsz.-ed kiváltó oka, ezt már írtam...)
Az összefoglaló kapcsán pedig csak egy javaslatot tettem és rávilágítottam egy potenciálisan és könnyen javítható és pótolható (és szerintem fontos) hiányosságára, semmi több...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged