- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
pckownz #7068 üzenetére
Igen, a Skype az kényes dolog a táblákon, de a minőségi gépeken megy. Az olcsóbb gépeken meg én is reménykedek, hogy lesz értelmes alternatíva, mint pl. a Google Talk videótelefonálás része.
Office nézegetésére ott a Documents To Go, meg egyéb gyártók alkalmazása,pl. a Huawei office programja, szerkesztésre meg Google Docs. Bár a Google Docs még talán igényel netkapcsolatot, de ha jól emlékszem akkor olyat olvastam, hogy megoldják ezt a HTML5 offline funkciójával.
Az én véleményem szerint, amit egy táblával meg lehet valósítani, azt már most tudja. Értelemszerűen munkára nem alkalmas, vagy legalábbis elég korlátozottan, mert egy ilyen gépen kinek lenne türelme akár Photoshop-hoz, videóvágáshoz, animáláshoz. Lehet, hogy jó lesz a Windows 8 (bár VirtualBox-ban kipróbálva nekem nem jött be a mostani verzió), lehet, hogy még jobban elterjed miatta a táblaPC, de szerintem érdemben nem tudja növelni a használhatóságot. A sok mag is jó dolog, mint pl. a Tegra 3, de aki játszani akar, az szerintem nem egy 150 000 Ft-os táblát fog venni, hanem egy XBox-ot vagy egy PS3-at.
szerk.: Rendszergazdáknak hasznukra lehet munka kategórián belül az SSH kliens vagy a távoli asztal kliens. Ezen kívül sok munkával kapcsolatos dologra nem tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest