- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
andris1602 #65838 üzenetére
Dualos tabletnak 90%-ban a wines részét használtam . Vettem bele egy 64 gigás memóriakártyát , azt a win nem ismerte fel , a droiddal leformáztam ,utána nem volt gond . A memória kártya volt az elsődleges mentési helyem . A szabad memória úgy emlékszem 8-10 GB -volt a win - nél , 4-5 a droidnál . de ,mint írtam ,én a memória kártyára mentettem a dolgaimat . Meg van 2db 64gigás pendrive-om . Németországban az ilyesmik olcsóak nagyon , talán 15 euróért vettem őket ...
Tetszett még a win-es billentyűzet is .
Skypre viszont a droidot használtam .
Kb ennyi ... Böngésztem és filmeket néztem rajta . Meg játszottam valami zombis-lövöldözős játékkal néha .A "más"-hoz : Nem töltöttetek le valami háttérkép alkalmazást ? Azok tudnak reklámokat ontani ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autóhifi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Ingatlanos topic!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest