-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
tjb007 #63400 üzenetére
Megérkezett a refurbished Asus Transformer Pad, amit csendes ft. linkelt az edigitaltól. A csomagban nem volt otg kábel, nem érdekelt ebayról 200 forint. A töltő nem teljesen új, de a tabi az igen. Egy gyárilag lezárt esd zacskóban volt. Abszolút tapi mentes új példány. A készülék valami csoda, a feleségemnek vettem mert az előző media droid nevű szörnyeteget mérgemben az állandó fagyások miatt földhöz vágtam. Én nem tudnám mire használni, annak ellenére hogy nagyon gyors meg jó is. Viszont van egy Gigabyte S 1080 windowsos tabletem ami windowssal teljesen használhatatlan volt. Eladni nem volt érdemes, próbaképpen tettem rá Arch Linuxot és azóta csak azt használom olyan jó lett. Köszönöm mindenkinek az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest