Hirdetés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
khalox #51075 üzenetére
Szerintem nincs igazad az árát illetően. Egyrészt nem ennyi, asustól 72 volt szállítással, amazonon 70 alatt jön ki. Másrészt ez nagyobb mint a nexus 7 így már kapásból a 8 inches kategóriában kéne összehasonlítani. Ha a 7 inches verziót nézzük akkor az nagyon is a helyén van a nexushoz képest, sőt szerintem jobban is megéri mert ha nem számít a felbontás akkor egy még gyorsabb gépet kapni legalább 15.000el olcsóbban. Az me181c pedig szerintem leginkább a gpad 8.3hoz hasonlítható. Ha valakinek kell a full hd akkor 78ért ott a gpad, viszont az asus kisebb felbontáson de nagyobb tejlesítményre és jobb üzemidőre képes. Ezek alapján szerintem árban a helyén van és nem is nagyon van konkurencia 8 inchben. Ezért esett rá a választás is. Nem volt létszükséglet a full hd panel viszont a 8 inch igen, és jó üzemidővel( ami sem a gpadra sem a samsung tab 8.4-re nem jellemző) és erős soc-al rendelkezik.Azt még megemlítem hogy a zenui személy szerint nagyon jól is fest rajta és még jó ideig fog frissítéseket is kapni remélhetőleg. Talán még windows 8.1 is elérhető lesz rá egyszer. Szerintem egy nagyon jó kompromisszum gpad és yoga 8 között!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 3 & Apple Pencil 1 - hibátlan állapotban
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest