Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
khalox
üzenetére
Szerintem nincs igazad az árát illetően. Egyrészt nem ennyi, asustól 72 volt szállítással, amazonon 70 alatt jön ki. Másrészt ez nagyobb mint a nexus 7 így már kapásból a 8 inches kategóriában kéne összehasonlítani. Ha a 7 inches verziót nézzük akkor az nagyon is a helyén van a nexushoz képest, sőt szerintem jobban is megéri mert ha nem számít a felbontás akkor egy még gyorsabb gépet kapni legalább 15.000el olcsóbban. Az me181c pedig szerintem leginkább a gpad 8.3hoz hasonlítható. Ha valakinek kell a full hd akkor 78ért ott a gpad, viszont az asus kisebb felbontáson de nagyobb tejlesítményre és jobb üzemidőre képes. Ezek alapján szerintem árban a helyén van és nem is nagyon van konkurencia 8 inchben. Ezért esett rá a választás is. Nem volt létszükséglet a full hd panel viszont a 8 inch igen, és jó üzemidővel( ami sem a gpadra sem a samsung tab 8.4-re nem jellemző) és erős soc-al rendelkezik.Azt még megemlítem hogy a zenui személy szerint nagyon jól is fest rajta és még jó ideig fog frissítéseket is kapni remélhetőleg. Talán még windows 8.1 is elérhető lesz rá egyszer. Szerintem egy nagyon jó kompromisszum gpad és yoga 8 között!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX