- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
this is life #45973 üzenetére
Ezt én is alátámasztom,mert ahhoz képest,hogy normál win 8.1 fut rajtuk,teljesen gördülékeny minden,meg számomra az office használhatósága hatalmas előny.Droidnál nem találtam még egy olyan progit,amivel a prezentáció automatikusan működne.
Nagyon ígéretesnek indul az atom + win 8.1 páros,igaz nemrégen én is el akartam "tökíteni",de amikor egy netoldal úgy jelenik meg,ahogy a gépen látom,kárpótol.Jó kell egy pár óra hossza mire belövi az ember,meg letilt mindenféle auto frissítést,ne zabálja a mobilnetet,de kezdem egyre jobban megszeretni. Valamelyik nap külső tápos dvd íróval lemezt írtam vele,Trainsimulator olyan szépen fut rajta hogy csak na. A böngészőkből még egyelőre az explorer megy rendesen,mivel a kétujjas nagyítás akad a többin,meg kicsit darabosabb,de lesz itt még csodálkozás,nálam az explorer van az utolsó helyen,a többi mind fürgébb asztalin ugyanilyen 8.1-en egérrel.
Akit érdekel azért csinálok egy videót a multitask,meg sok oldal egyszerre megnyitásáról,milyen jól kezeli le,meg egyszerre is tudnak futni akár a képernyőt megosztva is két darabra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Videó stream letöltése
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Nintendo Switch V2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest