-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Ace owner #43893 üzenetére
RealRacing 3-at letöltöttem, és nagyon szépen fut. Kicsit mintha pixeles lenne a kép (ez nem a hd verzió szerintem, de lehet hogy csak én vagyok hozzászokva a 22"-os monitorhoz
)
Szóval az szépen megy, igazi zavaró laggolást, akadást nem láttam. Érzékeny minden mozdulatra a játékban, és szép is. Az Asphalt 8-at szedtem még le, az viszont elég lassúnakl tűnik, de ronda is, és ahogy látom nem kár érte. Azt nem tudom annak mennyire kellene mennie, vagy hogy más gépeken is akad-e.Elvileg 5mp-s kamera a hátlapi, (ami nem a legjobb helyen van ha fektetve tartom a kütyüt), az előlapi pedig 1,6-os.
Leellenőriztem mindkettőt, nincs pixelhiba azt hiszem. A kijelzője nekem nagyon szép, sokkal szebb mint az Alcor vagy Waytek 8"-os kijelzője. Szép homogén, nagyon kellemes színekkel.Még mindig nem tudok betelni a külsejével, a fogásával - ergonómiával, és ahogy állítva le lehet tenni mint egy képkeretet. gyönyörű darab.
Aki 8"-ost keres és ez belefér az árba, szerintem ne gondolkozzon. Élmény.Sok tabletet végigtapiztam, de mind "tablet" volt. Ez olyan más
Az a baj hogy most kereshetek magamnak valami olcsó 7 colost az ágyba lefekvéskor netezni, meg a kocsiba cipelni, mert ezt már nem engedi az asszony
Ez már az övé, és kész
ja, és elvileg van benne gps- is, még ki sem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest