- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért ha megengeded én is leírom a véleményem.
Szerintem meg miért ne vehetne tabletet a gyereknek? Miből gondolod, hogy minden gyerek olyan mint a tiéd? Az én első lányom is 2-3 évesen kezdett játszani a iPhone-omon, aztán később vettem egy iPad-et. Mindig nagyon vigyázott rá, soha nem vadult. Ahogy a kisebbik se. Mint mindennél, ennél is a hangsúly azon van, hogy megtaláljuk az egyensúlyt. Az ugrálóvárazás se jó, ha túlzásba viszik. Ugyanúgy olvasunk nekik esténként meséket, járunk játszóházba, játszótérre, táncra, görkorira, stb. és játszanak a játékaikkal a szobájukban. Meg néha a tableten. Viszont a finommotoros mozgása a tabletnek (is) köszönhetően olyan jó lett, hogy most, amikor írni tanul, meg lett dicsérve, hogy mennyire ügyes, pedig balkezes...scabi78:
Kis gyereknek én nagyon gyagyi tabletet nem vennék, olyat válassz szerintem, aminek jó az érintő érzékenysége. Mi is próbálkoztunk olcsó sz*rokkal, de az kínszenvedés volt a gyereknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest