Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Házi hangfal építés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ennyi pénzt megért. Az újak gyorsabbak lesznek és újabb OS fog futni rajtuk,de ez mindig így megy,én elégedett vagyok ezzel.
Ettől függetlenül kiváncsi leszek rájuk,még az is lehet,hogy lecserélem majd egy Gen9-re a mostanit,de ez feltehetően nem egyhamar fog bekövetkezni. Indulásnak,szerintem olyan 100k körülire fogják belőni itthon őket,de majd meglátjuk,ha valóban megjelentek és kaphatóak is lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Robotporszívók
- Házi hangfal építés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ettől függetlenül kiváncsi leszek rájuk,még az is lehet,hogy lecserélem majd egy Gen9-re a mostanit,de ez feltehetően nem egyhamar fog bekövetkezni. Indulásnak,szerintem olyan 100k körülire fogják belőni itthon őket,de majd meglátjuk,ha valóban megjelentek és kaphatóak is lesznek.
Dr.NX