- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
válasz
lacuska74 #37685 üzenetére
Másfél hónapja használok egy MODE COM FreeTAB 1002 IPS X2 + BT Keyboard tabletet.
puszta123 fórumtársnak priviben a következőket írtam május közepén:"Főleg képregényolvasásra vettem, ezért nem is gondolkodtam kisebb méretben. Erre nekem tökéletesen megfelel a kijelzője. Az iPad-é biztos szebb.
Fényereje nagyon erős, kb. a felére-kétharmadára állítva használom otthon. Sajnos veszettül csillog, így már pici napfényben is nehezen olvasható.
Naponta 1-2 órát használom netezésre, képregényolvasásra és pici játékra. Így 3-4 naponta teszem töltőre. Persze ha belemelegedek a Carmageddonba, vagy ha a kisfiam elveszi és színezőst (Picsart for kids) játszik vele, akkor hamarabb is lemerül.
Fagyás még nem volt, akadás igen. Volt, hogy azt hittem lefagyott, de fél-egy perc múlva mindig magához tért. Szerintem ez a fajta akadás android sajátosság. Telómon is előfordul.
A billentyűzetes tok tablettartó-bigyóját kétféle állásba lehet tenni. Ha a hátsóba teszed, akkor még ölbe is lehet nyugodtan venni, akkor sem fog kibillenni belőle a tablet. Viszont kicsit határozottabban kell leütni a billentyűket, mint egy rendes keyboard-on.
A háza nekem még nem kopott le sehol, de eléggé vigyázok is rá.
Az OTG kábellel több mindent kipróbáltam már: egy T-Mobile-os 3G-s modemet gond nélkül felismert, és a 2TB-os (külső tápos) vinyóm sem jelentett problémát neki.
Elméletileg rootolható. A hivatalos oldalon találtam progit hozzá, de nem mertem kipróbálni.
Egyetlen igazán idegesítő dologgal találkoztam csak: a csatlakozók ill. a microSD helye egy kis ajtó alatt vannak elég mélyen. Olyan mini HDMI kábelt egyszerűen nem találtam (persze ez nem jár hozzá) aminek a vége elférne itt. Meg kellett a kábel végén faragnom a szigetelést, hogy beférjen.
Ja és a hangszórói is igen gyengék, ráadásul mindkettő jobb oldalon van. Mekkora hülyeség!"Ezt kiegészíteném azzal, hogy azóta volt már egy fagyás, de kikapcs gomb hosszú lenyomásával ki lehetett kapcsolni. Amúgy van rajta reset gomb, de ahhoz még nem kellett nyúlnom.
-
válasz
lacuska74 #37685 üzenetére
Papiron sem sokkal gyengebb mert az alwinner a31 soc alig 10 % -al erosebb mint a 1002-ben levo rk 3066 . Az rk 3066 sokkal kiforrottabb soc sokkal inkabb az a javasolt es nem a 4 magos a31 . A 1003 modecom se hibamentes de egy forumtars szerint eleg jol sikerult darab, bar nem illik ilyet leirni de az overmax steelcore+t porig alazza pedig egy a hw. De mindentol fuggetlenul ovatosan nezegesd a kevesbe ismert markakat pl modecom,funscreen ... ha lehet minnel tobb infot gyujts ossze es aztan donts. Ja es kerdezz mielott vasarolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Peugeot, Citroën topik
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest