Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
this is life #32263 üzenetére
Én augusztus óta használok egy ConCorde IPS Plust, ami ugyanaz nagyjából, mint a Novum. Elégedett vagyok vele, ami bajom van mégis, az már a Novumban orvosolva lett. Most is arról írok egyébként.
Tudtok olyan móklást Androidhoz, amivel a Defyt használhatnám adatkábellel kötve a tabhoz modemként?
-
hamikike
tag
válasz
this is life #32263 üzenetére
Akkor MultiPad 10.1 ULTIMATE 3G-vel vagy nélküle. Én kb. egy hónapja használom minden nap több órát, zökkenés nélkül megy, gyors, jó a képe, gps nincs de bluetooth igen. Már megjelent a 4.1.1 frissítés. Eddig egyszer sem fagyott, nem lassult. Az aksi, ha a wifit kikapcsolom, így akár 2 napot is kibír. Ami érdekes ha este leteszem, mondjuk 50%-al, reggelre ugyanúgy 50% a kapacitás (nem kapcsolom ki csak a képernyőt). Nekem eddig oké. Igaz sok mindent nem találtam róla, csak egy német nyelvű, elég részletesen bemutató youtube videót, sokat vaciláltam előtte, de egyenlőre nem bántam meg.
Itt már más is hasonlóan nyilatkozott róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő