-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pont ugyanilyet vettem én is (csak azt a focalpricetól és regisztrált légipostával), talán csak 1-2 ezressel volt olcsóbb. A kis Kínaiak ráírták, hogy "electronics" meg hogy mindössze 10 USD az értéke.
Jó sokáig nem jött meg, így paráztam h. lekapcsolták, de végül nem, sőt mivel két apró sérülés is volt a csomagoláson, a posta külön bezacskózta, nehogy további baja legyen.Ha megkérlek, megnézed h. talál-e drivert a géped az "rk30sdk" eszközhöz, mikor közvetlen összekötöd a számítógéppel?
Az itt letölthető driverek egyikével kellene mennie, wintől függően: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciókamerák
- Linux Mint
- sziku69: Szólánc.
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő