- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az Elgato már mikrofonnal is szolgál a streamereknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen hangkártyát vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benderember
csendes tag
válasz
r6man123 #29060 üzenetére
Én néztem az Onda V972-t és tényleg olyan 260-280 dollár között találtam szállítással együtt. Én is úgy vagyok vele, hogy kínaiért elég húzós ez az ár, de sajnos nincs más lehetőségem, mert ennyi pénzért itthon fele ilyen erős tabletet lehet venni. Ahogy néztem a specifikációkat, ez a tab szuper ipad "helyett".
Megmondom őszintén nincs 150.000 jómagyar pénzem csak úgy zsebből kifizetni egy tábláért, ez viszont elég jó kis lehetőség közel harmad áron. Én ezért fogok valószínűleg beruházni egy ilyen kis csoda kütyüre.
-
Chaser
legenda
válasz
r6man123 #29060 üzenetére
Hogy bestbuy lenne-e, arra azért nem fogadnék. Sztem betbuy a prestigio lesz. Ha a 3G-s 80k, nyilván 3G nélküli 65-70k lesz.
szerk: Ezzel csak az a baj, ha 40-ről leeseik 0-ra - márpedig csak idő kérdése mikor esik le- és huzamosabb ideig úgy marad akkor szépen kakukkol az akku. Én mindig 90%+ állapotban rakok el akkut, hűvös száraz helyre. Ha véletlen fél évig ráfelejtek ne legyen az hogy kampec mikor előveszem. az meg akkutól föügg, hogy 1 hónap alatt 5-10% vagy többszörösét merül le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest