Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crondore
tag
válasz
stmiklosi
üzenetére
Sima az ügy ainol hero 190$ jött - rossz visszament, kéne helyette jó... kb 45. nap a e hónap vége. Biztos ami biztos nyitok egy disput-ot(csak annyit írok bele, hogy rossz jött, ezt visszaküldtem (csatolom a csomag képét feladási elismervény képét meg ilyesmi...), és várom a jót, és míg meg nem jön a jó kérem hogy ne zárják le az ügyet...), és próbálom nyitva tartani míg meg jön a jó... kb ennyire gondoltam...
szerintem ez így jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX