- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
Luissimo #28644 üzenetére
Modnom én, hogy alap neveltetéssel vagy IQ-val van gondod. Vegyél NAGY levegőt és nyugodjál meg "pistike". Nem bánt a bácsi!!
Ha a kétszer 2 soros kérdésemmel megsértettem valakit, attól ezúton is elnézést kérek."Akinek meg nem inge ne vegye magára."
ENNYI16564-től javaslom elolvasni f4lcon kérdéseit!! Ő is új volt a témában, kérdezett válaszoltak.
Itt csak azok szoktak kötekedni egy teljesen szimpla kérdéssel, akiknél valami gond van.Ha nem akarsz nem válaszolsz, ezért volt rövid kérdésem és 3-4 típus elég lett volna válasznak, persze nem tőled.
Léygszíves mielőtt nagyon nagynak képzelnéd magad, előtte idézz az én üzenetemből, amire alpári módon reagálsz.
Ez csak mind nagynak tűnő humbug amiket írsz és valószínűleg valamilyen szinten tetszel magadnak. Ha valakit szidalmazol és jelzőkkel, metaforákkal támadod, akkor az eseményeket nem követők kedvéért idézetet is tegyél a reagálásaid mellé, ne csak vaktölténnyel lövöldözz. Van hangja, de értelme????Sok ember fordult hozzám privátban, mert felajánlottam a segítségemet egy bizonyos tablettel kapcsolatosan és segítettem nekik. Ez természetes szerintem, nem az a hozzáállás amit főként TE produkálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest