Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• buta29030

tag

válasz hevizms #27765 üzenetére

Az hogy 1-2 ember telekiabálja a fórumokat tipushibákat emlegetve,még nem jelenti azt hogy tényleg tipushiba.

Sajnos típushiba! Beszéltem velük telefonon, és elmondta a szervizes, hogy ezzel a hibával nem cserélik ki. Ez szerintük tulajdonság, nem hiba. Valami ilyesmit a honlapjukon is írnak.

Képernyő alsó széle 1mm-t eláll.És?Kérdem én mi gondot okoz ez?

Na-most nézd, nálunk nincsen kisgyerek, de ha lenne, az lenne az első dolga, hogy a körmöcskéjét bedugja a felálló kijelző alá és ... Szóval szerintem hiba. Méghozzá ordenáré nagy hiba. Szerintem ez egyértelmű. Csak igyekeznek elsikálni a dolgot.

Lehet ezen viccelődni, de aki ilyet fogott ki és visszaküldve megint ilyet kapott, az talán nem tartja annyira viccesnek mint ahogyan te azt itt érzékelteted.

Egyébként a wifije nem rossz, de nem is jobb mint bármelyik notebookomé. Van ebben tapasztalatom, viszont ez az első tabletem. Szóval nem tudom te mihez méred, de én egyáltalán nem tartom kiemelkedő jónak a wifijét. A többié viszont ettől még lehet szar, abban nem nyilatkozom.

Az hogy 1-2 ember telekiabálja a fórumokat

Végül még erről néhány szót: Én elkapkodtam a vásárlást! Meg kellett volna várnom, hogy írjanak róla. Egyértelműen nem vettem volna meg ha ezeket elolvasom. És abban is biztos vagyok, hogy a Concordetól én többet az életben nem veszek semmit. Két telefonbeszélgetésem volt. Egy hardveres és egy szoftveres kollégájukkal. Azt a simlis dumát amit nekem levágtak, az nem volt semmi. És ezek voltak a legjobb szakembereik. Vajon milyen lehet a többi? :W :W :W

Új hozzászólás Aktív témák