-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
hevizms #27765 üzenetére
Az hogy 1-2 ember telekiabálja a fórumokat tipushibákat emlegetve,még nem jelenti azt hogy tényleg tipushiba.
Sajnos típushiba! Beszéltem velük telefonon, és elmondta a szervizes, hogy ezzel a hibával nem cserélik ki. Ez szerintük tulajdonság, nem hiba. Valami ilyesmit a honlapjukon is írnak.
Képernyő alsó széle 1mm-t eláll.És?Kérdem én mi gondot okoz ez?
Na-most nézd, nálunk nincsen kisgyerek, de ha lenne, az lenne az első dolga, hogy a körmöcskéjét bedugja a felálló kijelző alá és ... Szóval szerintem hiba. Méghozzá ordenáré nagy hiba. Szerintem ez egyértelmű. Csak igyekeznek elsikálni a dolgot.
Lehet ezen viccelődni, de aki ilyet fogott ki és visszaküldve megint ilyet kapott, az talán nem tartja annyira viccesnek mint ahogyan te azt itt érzékelteted.
Egyébként a wifije nem rossz, de nem is jobb mint bármelyik notebookomé. Van ebben tapasztalatom, viszont ez az első tabletem. Szóval nem tudom te mihez méred, de én egyáltalán nem tartom kiemelkedő jónak a wifijét. A többié viszont ettől még lehet szar, abban nem nyilatkozom.
Az hogy 1-2 ember telekiabálja a fórumokat
Végül még erről néhány szót: Én elkapkodtam a vásárlást! Meg kellett volna várnom, hogy írjanak róla. Egyértelműen nem vettem volna meg ha ezeket elolvasom. És abban is biztos vagyok, hogy a Concordetól én többet az életben nem veszek semmit. Két telefonbeszélgetésem volt. Egy hardveres és egy szoftveres kollégájukkal. Azt a simlis dumát amit nekem levágtak, az nem volt semmi. És ezek voltak a legjobb szakembereik. Vajon milyen lehet a többi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Ipad 10.generáció
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest