-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
válasz
szilchi #20287 üzenetére
Ha jól értem neked is az a terved, mint az enyém, nincs bt a tabodon és OTG-vel szeretnéd megoldani? Úgy tudom az csak nyitott bootloaderrel lehetséges, a tábla hardveréhez kell forrásból kernelt fordítani. Hááát egy debianon, vagy ubuntun még megcsinálom, de egy táblán.... nagyon érdekelne.
Más. Kérdés: Hogyan tudok egy tökismeretlen táblára cwm-et varázsolni? Nandroid backup miatt kellene, ugyanis ha elcseszem appokkal, félek nem tudom visszaállítani, gyárit. Amúgy van rajta egy reset luk, az mire lehet jó? Könyve nem írja, hogy sima reset, vagy gyári állapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest