-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #1559 üzenetére
én a Windemre 2 évig gyűjtögettem
pda-m nem volt - túl picinek találtam
a Samu Tab már a legelején tetszett, az összes többi felejtős (mind tudásra mind vizuálisan)
van ahova nem lehet vinni netbookot - oda a Tab jön velem
notebookom nincs és nem is lesz - nagy, nehéz, nekem ugyan nem kell
Androidos motyóm sem volt még de annyit nyomkorásztan már, hogy nem fogok eltévedni benne (remélem)
belegondolva, hogy a netbook-ot 70k-ért vettem a Tab nálam olyan 80-90 közé férne be aztán majd kijavítotok -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
philoxenia #1559 üzenetére
a tablet kb arra való amire a pda csak pc-s sebességével és szolgáltatásaival, már ami a webböngészést illeti. szterintem 99%-a a vásárlóknak youtube-ozásra fogják a népek használni. arra tökéletes a kis kijelző elég a videókhoz illetve gmaps, de arra egy telefon kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest