-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10811 üzenetére
Szerintem mind a ketten jo lenne, ha kerulnetek, de ha jol olvasom, megiscsak te kezdted! Nyugodtan javits ki!
Egyebkent, csak teoretikusan, az 50k-hoz a 70k az 40%! Azert mar csak adjon valamit a ceg, nem?!.. Persze, igen, kedves toluk, hogy tesznek ra egy olyan oprendszert, amit a nagyok meg csak tesztelnek, esetleg fel sem tesznek, mert nem tuti! Lehet, en maradnek inkabb a 3.2-nel. De ezis csak egy velemeny. Es azt sem tudom, hogy ez mennyire a ceg, es mennyire egy lelkes csapat eredmenye.
Nekem szemely szerint ez az Allwinner proci nem szimpi. Remelem, nem szol majd be! Mindenesetre, azt hiszem, en kihagynam. Hacsak nem 30k alatt vagnak egyet hozzam. Mondjuk egy Aurorara befizetnek. De szerintem abbol mar nem lesz semmi. Vagy nem tudom....
krisztian922:
En azt hiszem, hogy jatekra inkabb valami 2 magos a jo mar! Meg hat nagyon fontos a GPU! Es minel kisebb kinai gyarto cuccat veszed, annal inkabb elofordul, hogy bizonyos dolgok nem mennek rajta. (Te vannak jatekok, amik nekem sem mennek az Atrixon - Tegra2- pedig a Motorola nem kis kinai sufni ceg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged