- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Indulhat a hardverparti!
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10811 üzenetére
Szerintem mind a ketten jo lenne, ha kerulnetek, de ha jol olvasom, megiscsak te kezdted! Nyugodtan javits ki!
Egyebkent, csak teoretikusan, az 50k-hoz a 70k az 40%! Azert mar csak adjon valamit a ceg, nem?!.. Persze, igen, kedves toluk, hogy tesznek ra egy olyan oprendszert, amit a nagyok meg csak tesztelnek, esetleg fel sem tesznek, mert nem tuti! Lehet, en maradnek inkabb a 3.2-nel. De ezis csak egy velemeny. Es azt sem tudom, hogy ez mennyire a ceg, es mennyire egy lelkes csapat eredmenye.
Nekem szemely szerint ez az Allwinner proci nem szimpi. Remelem, nem szol majd be! Mindenesetre, azt hiszem, en kihagynam. Hacsak nem 30k alatt vagnak egyet hozzam. Mondjuk egy Aurorara befizetnek. De szerintem abbol mar nem lesz semmi. Vagy nem tudom....
krisztian922:
En azt hiszem, hogy jatekra inkabb valami 2 magos a jo mar! Meg hat nagyon fontos a GPU! Es minel kisebb kinai gyarto cuccat veszed, annal inkabb elofordul, hogy bizonyos dolgok nem mennek rajta. (Te vannak jatekok, amik nekem sem mennek az Atrixon - Tegra2- pedig a Motorola nem kis kinai sufni ceg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Star Wars Jedi: Fallen Order (PC, PS4, XO)
- További aktív témák...
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest