-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
maiden8
csendes tag
válasz
keccsa #10800 üzenetére
A WayteQ xTAB-100s és a Concorde 97IPS megjelenési idejéről nekem ennyi jut eszembe:
A WayteQ a sajtósoknak még január végén kiadta és pl. a mobilport a táblagépmagazin is január 25-én már megírta, hogy
"Már itthon is kapható a WayteQ xTAB-100s"Nem megjelenik, hanem már kapható! Érdemes azt is elolvasni, hogy itt a mobilarenan hányszor módosult ez az időpont!
Érdemes a véleményeket is.
http://mobilarena.hu/tema/re_wayteq_xtab-100s_a_kulonbseg_lathato/friss.html
Azóta HÉT(7) hét telt el! Termék még mindig nincs.A Concorde sajtósbemutató február 16-án volt és március közepére ígérték.
Nekem a március közepe az a március 10 és március 20 közti idő.
Ott elmondták, hogy a 10.1 és a 97IPS nem fog egyszerre megjelenni, hanem a 97-et egy kicsit eltolják.
Ha számtani közepet nézünk akkor a március közepe ---> március 16
Eltelt HÁROM(3) nap és termék még mindig nincs.
Azt a fránya macska teringettét!
Így van, szemét concorde!
Meglepetésár?
Elmondták februárban, hogy mennyi lesz a várható dollár ára. Azóta ez esett és gondolom ehhez ígéretükhöz híven igazodnak.Nagykeres hírek szerint a Wayteq azért csúszik mert kijelzőgondja van.
A concorde pedig kinyilatkozta, hogy addig nem adják ki amíg az ICS portolás kész nem lesz.
Ha pedig kijön a WayteQ azért fogják fikázni mert miért nincs ICS, Ha kijön a Concorde akkor azért mert, mert, mit tudom én.
Mindegy.
Ha van nála cigi azért verjük meg, ha nincs nála cigi akkor azért.
Gondolom azért nem adják ki ezeket a készülékeket mert minél kevesebb fikázást akarnak, és a tutira mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest