- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
maiden8
csendes tag
válasz
keccsa #10800 üzenetére
A WayteQ xTAB-100s és a Concorde 97IPS megjelenési idejéről nekem ennyi jut eszembe:
A WayteQ a sajtósoknak még január végén kiadta és pl. a mobilport a táblagépmagazin is január 25-én már megírta, hogy
"Már itthon is kapható a WayteQ xTAB-100s"Nem megjelenik, hanem már kapható! Érdemes azt is elolvasni, hogy itt a mobilarenan hányszor módosult ez az időpont!
Érdemes a véleményeket is.
http://mobilarena.hu/tema/re_wayteq_xtab-100s_a_kulonbseg_lathato/friss.html
Azóta HÉT(7) hét telt el! Termék még mindig nincs.A Concorde sajtósbemutató február 16-án volt és március közepére ígérték.
Nekem a március közepe az a március 10 és március 20 közti idő.
Ott elmondták, hogy a 10.1 és a 97IPS nem fog egyszerre megjelenni, hanem a 97-et egy kicsit eltolják.
Ha számtani közepet nézünk akkor a március közepe ---> március 16
Eltelt HÁROM(3) nap és termék még mindig nincs.
Azt a fránya macska teringettét!
Így van, szemét concorde!
Meglepetésár?
Elmondták februárban, hogy mennyi lesz a várható dollár ára. Azóta ez esett és gondolom ehhez ígéretükhöz híven igazodnak.Nagykeres hírek szerint a Wayteq azért csúszik mert kijelzőgondja van.
A concorde pedig kinyilatkozta, hogy addig nem adják ki amíg az ICS portolás kész nem lesz.
Ha pedig kijön a WayteQ azért fogják fikázni mert miért nincs ICS, Ha kijön a Concorde akkor azért mert, mert, mit tudom én.
Mindegy.
Ha van nála cigi azért verjük meg, ha nincs nála cigi akkor azért.
Gondolom azért nem adják ki ezeket a készülékeket mert minél kevesebb fikázást akarnak, és a tutira mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest