- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Nem tudja valaki mitől függ, hogy az MX Player kihasználja-e az alsó értesítési sávot vagy nem?
Mert nekem a wayteq w70-emen 4.0.3-on csak a gyári lejátszó képes kihasználni azt a területet, mindegyik másik, így az MXPlayer is letakarja feketével azon a sávon a filmet és ott vannak a kis pöttyök. De ahogy olvasom másnál, másik tableten kihasználja azt a területet az MX.. -
spiritex
veterán
válasz
Osynho #24350 üzenetére
Nem tudom ez mitől függ, mert nekem a wayteq w70-emen 4.0.3-on csak a gyári lejátszó képes kihasználni azt a területet, mindegyik másik, így az MXPlayer is letakarja feketével azon a sávon a filmet és ott vannak a kis pöttyök. De ahogy olvasom másnál, másik tableten kihasználja azt a területet az MX
-
spiritex
veterán
Az átfutási idő annyi, ami alatt a terméked vagy termékeid megérkeznek abba az üzletbe, ahova kérted.
Két haveromnak, akiknek raktáron volt az az 1 db termék, amit rendeltek, ott ahol át szerették volna venni, azonnal jött az e-mail, ki is tudták fizetni és már haza is vitték a cuccokat! -
spiritex
veterán
válasz
Sanzaa #24258 üzenetére
Az utolsó oldalon, ahol alul jobbra ott van, hogy Megrendelés elküldése, Balra lent meg, hogy Fizetés módja: Online fizetés MasterCard Mobile alkalmazással, felül szerepel a MasterCard kedvezmény -10.000 Ft?
Szerk: De elküldted már a megrendelést? Vagy ezen az oldalon várakozol, hogy mi legyen? Ne add fel, szerintem töröld a cache-t és kezd előlröl a rendelést.
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
Geree1989 #23876 üzenetére
Lenne egy kérdésem:
eddig láttam vagy 4-5 review-t a youtube-on, és mindegyikben álló módban készítették a tesztet, mert nem fordult el a képernyő, amikor fekvőben tartották a crystal-t. Nem is próbálták beállítani, hogy elforduljon, és nem is fűztek semmit hozzá, hogy ez sajnos ilyen.. Ez miért van? Nem lehet fekvő módban használni a Jelly Bean-t? -
spiritex
veterán
válasz
hamyka #24008 üzenetére
Ok, de legjobb vétel hol? Országon belül vagy Kínában? Mert itt már nagyon megszaporodtak az onnan rendelő vállalkozó szelleműek.. (Én konkrétan az Ainol Novo 7 Crystal-t tartom a legjobb vételnek 27e Ft-ért. Persze Kínából, annak minden kockázatával és hátrányával együtt.)
-
spiritex
veterán
válasz
Arvernia123 #23925 üzenetére
Az ilyen tabletekkel mint a tied, amikben nincs SIM foglalat nem lehet normál módon telefonálni, csak ha felrakod a Skype-ot, vagy pl. ezt a Voip alkallmazást. De mind a kettőt fel kell tölteni pénzzel, hogy tudj net alapon telefonálni.
-
spiritex
veterán
válasz
frisco #23829 üzenetére
A Crystal-ban van mikrofon? Mert nem írja, mint a többinél, hogy Built In Microphone... Viszont nem hiszem, hogy manapság gyártanak mikrofon nélküli tabletet. Hogy lehetne Skype-olni?!
Szerk: Az viszont érdekes, hogy ha elmész az Ainol saját oldalára, akkor ott a jobbnak számító IPS panelt írják, és alul a kétkedők MVA kontra IPS kérdésére is csak azt tudják mondani, hogy LG IPS Panel van benne!
-
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni a pandawill-en, greatgadgets-en rendelőktől, hogy mit jelent az, amiről lehet itt olvasni, hogy ha az embernek szerencséje van, akkor nem kerül vám a termékre? Azért kérdem, mert ugye előre ki kell fizetni a tabletet paypal-on.. A plusz költség hogyan merülhet fel? Hogy a postán azt mondják nekem, hogy rá kell fizetnem ennyit és ennyit, és akkor kapom csak meg a csomagot? Így?
-
spiritex
veterán
A GadgetGreats is Kínából szállít? Vagy mi a székhelye?
-
spiritex
veterán
A Crystal leírásában szereplő TF card, az ugyanaz, mint a micro SD/micro SDHC?
[link]
Nagyon szemezek ezzel a kis géppel, egyébként ugyanaz mint az Elf II, csak jobb a kijelzője, ami azért lényeges különbség szerintem. -
spiritex
veterán
válasz
szabi__memo #23571 üzenetére
Ha a mastercard oldalon levő: "Az ajánlat az első 400 MasterCard Mobile alkalmazással fizető vásárlóra vonatkozik" apróbetűre gondolsz, akkor az bizony nem volt ott, amikor én néztem!
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
Davebowman #23412 üzenetére
Már leírtam neked a 410-ben!
-
spiritex
veterán
válasz
pusihusi #23407 üzenetére
Nem, nem arra gondoltam, hanem a szolgáltatókra. Mert telefonom van, és vodás.
(#23408) Davebowman
Menj be az internetbankodba, és ott a 99 Ft-os tranzakció alsó sorában lesz egy 4 számból álló kód, COD=1234 pl. és az az, amit kérdezel.(#23411) Crytek
Vagy sok a vesztenivaló pénzed... Akinek nincs mit veszíteni, tudod az bátran adja meg bárhol az adatait. Mondjuk napi limitet és sms értesítőt bármikor be tudsz állítani, úgyhogy azonnal értesülsz, ha esetleg valaki lenyúlná a mondjuk napi maximumnak beállított 5000 ft-ot a kártyádról. -
spiritex
veterán
Van olyan 7-8"-es tablet, amibe lehet valamilyen módon (átalakítóval pl.) LAN kábelt dugni és menni fog a net?
-
-
spiritex
veterán
Ti láttok különbséget a Flame és a Fire között?
Szerk:
Ok, bocsi, már látom, ugyanaz a cucc, csak a neve más. Az egyik Kína, a másik Worldwide név. -
spiritex
veterán
válasz
afgk2012 #21517 üzenetére
Még annyit hozzáfűznék, hogy azért vigyázni kell a nagy felbontásokkal, mert annál nagyobb a valószínűsége, hogy egy-egy játék lag-olni fog minél nagyobb a felbontás.
(#21519)
Persze, szerintem is jobb, de drágább is, és gondoltam felajánlok egy olcsóbb alternatívát, ha nem látta volna, és tényleg nem látta. -
spiritex
veterán
válasz
osztraksajt #20778 üzenetére
Le kell tölteni apk-ban és feltelepíteni. Ha nem találod sehol akkor pedig egy kompatibilis eszközre fel kell telepíteni a marketből (ha neked nincs ilyen okostelód, akkor megkérhetsz valakit), lementeni az apk-ját pl. ES File Explorer-rel, átvinni a gépedre és felrakni.
-
spiritex
veterán
válasz
gyuszmó #21433 üzenetére
Ennyi pénzért első gépnek szerintem teljesen jó az a CC One. Kipróbáltam múlt héten az Edigi-nél: gyors volt, jó volt a fogása, az összerakottsága, és a kijelzője is rendben volt a 800x480-as kategóriában. Persze stabilitásról nem tudok mit mondani, mert az ennyi idő alatt nem derül ki, de van terméktámogatottsága, ami azt jelenti, hogy ha adódnak is esetleg szoftveres gondok a későbbiekben, akkor azokat minden bizonnyal javítani fogják.
Te is kikérheted a raktárból, kihozzák szívesen és akkor megnézheted, megfoghatod, megnyomogathatod, aztán eldöntöd tetszik-e. -
spiritex
veterán
-
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
gyuszmó #21141 üzenetére
Természetesen 3G-vel is használható ha megfelelően kompatibilis eszközt találsz a megvásárolt tablethez, de normálisabb modelleknél szokott lenni ilyen lista.
Az 500 MB szerintem bőven elég egy hónapban ha Opera Mini-t használsz..
Nem tudom alap, fapados kivitel alatt mit kell érteni, de én eddig két tablettel próbáltam nappal filmet nézni buszon, és mindkettővel lehetett elhúzott függöny mellett. -
spiritex
veterán
válasz
kissj83 #21118 üzenetére
Én úgy ajánlom neked a CC One-t, hogy volt Navon-om és nagyon szerettem is, mert gyors volt, stabil volt, és az akksija is jól birta. De!!! és itt a lényeg: nincs terméktámogatása!!! Se fórum, se új szoftver, se rendes szerviz. Tehát a Navon csak addig jó, amíg nincs vele gond...
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
gyuszmó #21062 üzenetére
Mert azoknak nincs háttérvilágítása, ezért sokkal-sokkal tovább bírja az akksijuk + természetesebb, nyugodtabb olvasási élményt nyújtanak, de cserébe -szinte- semmi másra sem jók. Netezésre nagyon lassúak, az index oldala pl. 1.5 perc alatt jön be, nincs Java, nincs Flash, és persze minden szürkeárnyalatosan jelenik meg.
-
spiritex
veterán
válasz
kovaripeti #21054 üzenetére
Erre válaszolta a CC-s kolléga azt, hogy csak nagyon kevés az ún. "certified" készülék Skype részről, és adott egy linket egy Skype patch-hez. Ki kellene próbálni valakinek, hogy avval megy-e...
-
spiritex
veterán
válasz
kovaripeti #20986 üzenetére
Próbáld meg akkor nem csak a Play adatait törölni, hanem utána a Letöltésvezérlő/kezelő (Download manager) adatait is.
-
spiritex
veterán
válasz
kovaripeti #20984 üzenetére
Az Alkalmazásoknál próbáld meg törölni a Play applikációba belépve az Adatokat.
-
spiritex
veterán
válasz
kovaripeti #20981 üzenetére
Talán az, hogy most már két Play van a gépen..
Mert vannak tabletek, ilyen a Navoné is, amin gyárilag fenn van a Play, és sok más gyári app, amik el vannak valamiért rejtve. Nem tudom ennél is ez-e a helyzet, de a Navon-nál pl. be kell lépni a Beállítások-ba, majd a Fejlesztői lehetőségekbe, és azon belül a Service Functions mellé pipát kell tenni, utána a gyári app-ok már meg fognak jelenni az applikációk között, ahonnan egyszerűen ki lehet őket húzni a kezdőképernyőre. -
spiritex
veterán
válasz
derrik #20903 üzenetére
Semmi különösre nincs szükség. Az ES File Explorer erre is jó. Az androidos készüléken az ES Lan Shares részében a +New/manual gomb megnyomásával fel kell venni a netbook IP címét, azonosítóját, jelszavát, vagy a +New/Scan-nel rákeresni, ha nem tudod fejből, belépni a netbook-on előzőleg megosztott könyvtár(ak)ba, és indítani a filmet. Rákérdez melyik programmal szeretnéd lejátszani, itt kiválasztod amit akarsz (pl. MX Player vagy esetleg gyári video lejátszó), és már indul is a film.
-
spiritex
veterán
Ma voltam a Tuskó-ban és láttam két Maxell Maxtab-ot, a 7 és a 8"-est. Mind a kettő dobozán 1GB ram-ot írt, és amikor belementem a Futó alkalmazások menüpontba, ott is ez az adat látszott beigazolódni, mert 683 MB ram-ot írt szabadnak és 300 körül volt foglalt.
Mind a két tablet szélsebesen működött egyébként és mind a kettőn ics volt...
Hazaérve megnéztem a Maxell honlapját és mind a két tabletre 512 MB ram-ot ír, illetve, hogy 2.3-as android van rajtuk.. Hogy lehet, hogy más van az üzletben, mint a saját honlapján? Mellesleg nem láttam még 1 GB ram-os tabletet sem... de nagyon meggyőző volt a sebességük! -
spiritex
veterán
válasz
Crytek #17381 üzenetére
Na hasonló módon jártam én is a Navon-nal, azzal, hogy az itt történt Mo-on, történetesen, hogy a készülék garanciális leadása után azonnal írtam a "szerviz"-nek, hogy szóljanak, ha véletlenül nem tudnák előidézni a hibát, és akkor segítek, mondták persze, oké. Eltelt 4 hét a leadás után (ebből 2 a "szerviz"-ben, a többi az ide-oda postázással), amikor már elkezdtem nyugtalankodni és érdeklődtem mikorra javítják meg a gépem, majd egyszer csak szóltak, hogy mehetek a gépért oda ahol átadtam, mert a gép 145 óra tesztelés során (ez napi min. 10 óra lett volna, ha igaz... röhej) sem produkálta azt a hibát, amit megjelöltem, tehát a gépnek nincs baja........ Na ekkor mondtam, hogy elég, és vettem egy w70-es wayteq-et normális terméktámogatással!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest