- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Steam Deck
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
b0bcat #30617 üzenetére
Támpontot próbáltam adni ahhoz, h mégsem biztosan égbekiáltó hülyeség amit a kolléga állított. Gondolom ha mutatnék egy '46-os törvényt arról, h forint a fizetőeszközünk, azon nem akadnál ki ennyire, pedig az sokkal régebben keletkezett.
Ahogy látom, közben mások is adtak elég linket amin el lehet indulni, mivel neked fontos az infó, sztem ne várd h más Guglizzon helyetted... -
Magnat
veterán
válasz
Boldika11 #30568 üzenetére
Ööö ... ennek a mondatnak amit írtál csak szerintem nincs semmi értelme?
1ébként arra akartam kilyukadni, h több érdemi tanácsot kaphatnál ha vennéd a fáradtságot, h leírd az igényedet:
-mire akarod használni?
-mekkora méretben gondolkozol?
-gps, 3g, bluetooth kell?
-kinti vagy itthoni beszerzés?
-mennyi a keret? -
Magnat
veterán
válasz
Darko_addict #30309 üzenetére
Ha itthoni brand gépek érdekelnek, sztem a legjobb megnézni a választékot egy Media Marktban, és akkor ott kézbe is lehet venni meg nyomkodni ... jobban belegondolva magyar oldalt nem tudok, amit agyon lehetne paraméterezni keresésileg
-
Magnat
veterán
Szia,
ez kb 35k, 37-ért kapsz egy Prestigio Pro Duot kicsivel kisebb felbontással, kamerával és akksival de kicsivel erősebb SOC van benne, plusz 2 év itthoni gari és nincs vele lutri ... magamnak én is megrizikóznám a kinti vásárlást, de ajándékba inkább Prestigiot adtam
-
Magnat
veterán
válasz
#54715584 #30304 üzenetére
www.hongkongeek.com - mondjuk nem olyan nagy a választék mint pl a Pandawillen, de többet tudsz paraméterezni mint ott (azért érdemes megnézni mind a 2-t)
-
Magnat
veterán
válasz
Darko_addict #30303 üzenetére
Szia,
itthoni beszerzés érdekel v Kína is játszik?
-
Magnat
veterán
válasz
this is life #30256 üzenetére
Primot hol lehet mgvenni?
-
Magnat
veterán
válasz
this is life #30256 üzenetére
-
Magnat
veterán
válasz
128bit #30147 üzenetére
Otg: (usb) on the go, nagy vonalakban annyi, h ezzel tud a tab usb-s klienseket kezelni, pl egér, billzet, ilyesmik.
Sajnos a megjelölt árért nem nagyon fox találni olyat, amiben van bt meg gps, főleg az utóbbi eléggé leszűkíti a lehetőségeket.
Itt mondjuk van egy, de fogalmam sincs, h miféle...szerk.: most nézem, gps van benne, de bt nincs...
-
Magnat
veterán
válasz
Chaser #30119 üzenetére
Akkor lehet benne vmi, én tesómnak rendeltem 5 db shamballa karkötőt szeptember közepén és október véén mikor jeleztem h nem ért ide, ezt írták:
"Because our country are holding the major meeting during Sep.-Oct. So the custom is very stict to all the export goods and many parcels have been reback to many countries."
Aztán végül újraküldték és megjött vmikor novemberben.
-
Magnat
veterán
Csak service-k tudnak a háttérben futni (illetve még a content providerek meg a broadcast receiverek is), activityk nem,tehát amit úgy írtak meg, h fusson a háttérben is, ott olyankor valójában egy service fut, nem az eredeti activity. (Activity pongyolán fogalmazva az, aminek van "képe")
-
Magnat
veterán
válasz
spiritex #29956 üzenetére
Szia,
mégiscsak ki kéne próbálni egy másik 2A-s töltővel, hátha ott van a baj. Nekem is volt ilyen gondom a tabimmal, rátettem egy fogyasztásmérőre és szépen látszott, h néha felvesz 11 wattot, néha meg csak 3-at, máskor meg a kettő között ... aztán nagy nehezen rájöttem, h a kábel csatija meg van repedve és valszeg a forrasztás is kontakthibás volt, mert lehetett úgy mozgatni, h felvegye a full töltést.
-
Magnat
veterán
válasz
kovacspityu2 #29893 üzenetére
1. Te is elengedhetted volna a füled mellett az övét, de te sem tetted.
2. A te hsz.-ed stílusa is hagy maga után kívánnivalót mégha nem is vetted észre, kb úgy jött le, mintha totál ostobanának néznél mindenkit, aki nem tudja, súlyosbítva azzal, h:
3. Még hülyeséget is mondtál -
Magnat
veterán
válasz
kovacspityu2 #29874 üzenetére
Akarsz fogadni, h bármelyik műszerész meg tud buherálni egy 500mA-s töltőt úgy, h annyi áramot vegyen fel mint egy 2A-s?
-
Magnat
veterán
válasz
spiritex #29860 üzenetére
Biztosan nem az áramtól függ, mert akkor sima usb portról töltve is úgy viselkedne ... nemrég kifejtette vki, h mi okozza de sajnos nem emléxem rá
Viszont semmiképpen sem ajánlott ilyen töltővel tölteni!
1ébként lehet már kapni 2A-s töltőt 1500 forintért, én már kettőt is vettem és rendben működnek.
Én még sSpeedshopban vettem, de onnan ahogy látom elfogyott.
-
Magnat
veterán
válasz
Jim Tonic #29754 üzenetére
Valóban, de ez csak olyan játékokra igaz, ahol egy virtuális keypad van a képernyőn, egy Angry Brids/Defense Zone/Marble Blast típusú játéknál ez nem járható út... (bár arra ott a touch screen, csak kérdés, mennyire ergonómikus).
Te mire tippelsz ár tekintetében? Én 399 és 499 usd közé taksálom így hirtelen. -
Magnat
veterán
válasz
rgyorgy #29751 üzenetére
Ne legyen igazam, de sztem ennek a cuccnak az ára lesz a veszte (látatlanban mondom) esetleg karöltve azzal a ténnyel, h az androidos gamék jórészt tapizásra vannak optimalizálva. Viszont ha utóbbi megváltozik, villámgyorsan kijönnek az RK3188 alapú kínai csodák töredék áron meg a BT-s kontrollerek amik bármelyik tablettel összelőve fogják tudni kb ugyanezt az élményt.
-
Magnat
veterán
Szia,
van 3g modemmel szerelt tab 40k alatt, ha nem gond a kinti rendelés, nemrég szedtem össze párat a #29477-ben.
Még dual simes is van köztük amiben van BT és hdmi is és 40k alatt meg is áll ha nem vámolják meg: FreeLander PD10 3G Pro -
Magnat
veterán
Ebből a szempontból biztosan jobb a nagyobb, de azért nem rossz a 7 coll sem. Én már olvastam ki pár száz oldalas könyvet is 7 collos ips-sel szerelt tabin, egyáltalán nem volt problémás. Plusz azt sem szabad elfelejteni, h minél nagyobb/nehezebb egy tab, annál macerásabb tartani. Én emiatt sem vennék 7 collnál nagyobb tabot akkor sem, ha csak otthon használnám. Erről persze megoszlanak a vélemények, kinek mi jön be, szóval a legjobb az lenne, ha tudnád tesztelni a különböző méretű tabokat 1-2 napion keresztül, persze értem, h ezt nem túl könnyű kivitelezni.
-
Magnat
veterán
Nekem Voda Smarttabom van 1280x800-zal, barátnőmnek meg Prestigio Prime Duo 1024x600 felbontással és azt kell mondjam, h nehéz észrevenni a különbséget, viszont browseolásnál elég macera a nagy felbontás miatti kis vezérlők tapizása. Nem mondom, h szarabb a nagyobb, de nem feltétlen jobb. Az akksi meg hidd el, mindig akkor merül le amikor kellene, szóval én inkább vennék nagyobb akksis hdmi-s kütyüt mint nagyobb felbontású Wayteqet.
-
Magnat
veterán
Én is találkoztam már ilyen töltővel, mondjuk nem próbáltam sok konnektorban, mert vhol olvastam, h agyon tudja vágni a gépet, úh inkább nem használtam a töltőt.
Van most egy olcsó töltő ha vkit érdekel, Qtek 9600 a neve, speedshopban 1390 ft: [link]
2 amperes és mini usb-s, én már vettem kettőt is, mert ennyiért nincs másik ilyen. Az egyiket szét akarom vágni és usb aljzatot buherálni rá, h univerzális legyen. De ha vkinek csak micro usb kell, akkor 1usd körül lehet rendelni hozzá mini usb to micro átalakítót, a másikat azzal használom. -
-
Magnat
veterán
Hi,
Tudna javasolni vki pár itthon kapható táblát, ami mindenféle mókolás nélkül támogatja a hanghívást?
Eddig egy Bluepanther cuccot találtam, de az a gyenge soc miatt sztem felejtős... Samsungok esetleg? -
Magnat
veterán
válasz
maszekember #25035 üzenetére
Konkrétan tiltja a fórumszabályzat. Nem mintha engem különösebben izgatna, csaxólok.
-
Magnat
veterán
válasz
jaffa 2843 #24953 üzenetére
Huhh, nézz be légyszi a fórumba, mert nem vagyok biztos benne, h az új kernellel, aztán meg a Joestone féle 4.0 meg 4.1 verziókkal mi volt ami meggyógyult és mi ami nem, amit hirtelen eszembe jut, az a böngészőből való kilépegetés, óra elállítódás (ez az enyémen is volt, már a gyári update is javította), sajna több nem jut eszembe hirtelen...
Mod: még egy dolog, néha eldobja a wifit, de nem úgy mint az olcsóbb modellek, h gyenge az antenna v ilyesmi, inkább driverhiba, wifi ki-be kapcs vagy restart javítja, de amúgy sem gyakori jelenség, sőt inkább akkor fordul elő, ha mondjuk melóból hazamegyek és az otthoni wifire nem mászik fel csak restarttal, az még ritkább, h egy adott wifit dobjon el, mondjuk 10 alkalommal fordult elő nálam február óta (pedig napi szinten használom).
-
Magnat
veterán
válasz
jaffa 2843 #24930 üzenetére
Hi,
nekem az van, nem vagyok túl igényes ilyen téren, de sztem teljesen jók a színei. Legnagyobb hibája a 3.2, de Joestone már faragja hozzá a 4.1-et ... 1ébként sztem f@sz@ gép, bár tény, h van közte pár problémás darab.
-
Magnat
veterán
válasz
Crytek #24225 üzenetére
Emiatt nem mered lecserélni az ajtót? Akkor miért nem csinálod azt, h kicserélteted az ajtót, aztán te magad lecseréled rajta a zárat?
1ébként a cetli ellen sokkal jobb megoldás pl a KeePass. Így csak egy masterjelszót kell megjegyezni. (Androidra is létezik.) Ráadásul a fecnivel ellentétben a KeePass jelszófileját hiába lopják el, semmit sem érnek vele. -
Magnat
veterán
válasz
spiritex #23847 üzenetére
Azért ott sem hülyék ülnek ám ... egy privát USA-béli címről még el tudom hinni, h megkajálják, de egy DealExtreme által küldött csomagról nehezen ... ráadásul vmi olyasmi rémlik, h ha nem tudod igazolni az értékét, akkor ők árazzák be vhogy, amivel ismerve a hatóságok általános hozzáállását, tutira nem fox jól járni.
-
Magnat
veterán
Hi,
7-9 collos méretben (10 már túl nagy) 3g-vel felvértezve Európában kapható tabok közül mit érdemes venni? Sajna nem nagyon vagyok otthon Samsungokban sem, P3100, P7300 és P6200 közül melyikre van legújabb hivatalos Android, illetve érdemes más márkában gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest