- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék nézni szülinapjára tegy új tabletet. Jelenleg egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0-t használ, igazából meg van vele elégedve, csak már "lassú" meg az appok támogatása kezd megszűnni Android 4.1.2.-re.6 éves a tablet én azt is csodálom, hogy eddig elment különösebb gond nélkül.
Viszont nem tudom, hogy milyenre érné meg cserélni. Nagyon maximum 70 ezret szánnék rá, viszont ha olyan 50 ezer alatt meg tudnám úszni a történetet, az király lenne.
Őket néztem ki :Lenovo TAB4 8" (ZA2B0059BG) - 40k
Lenovo Tab E10 TB-X104F (ZA470046BG) - 46k
Lenovo Tab4 8 Plus (TB-8704F) - 63k (ez lenne a legjobb, viszont arra, amire ő használja szerintem kicsit overkill lenne)
Huawei MediaPad T3 8.0 - 50kA felhasználás: szigorúan böngészés, receptek és videók nézegetése, stb. Boldoguljon el mondjuk nagyon max 10 chrome tabbal. Másra tényleg nem használja. Ami fontos lenne, hogy a kijelzőnek szép képe legyen. Nem a felbontásra gondolok, hanem inkább a színhelyességre és a betekintési szögek és a kontraszt legyenek rendben. Nyilván a kategória limitjeit figyelembe véve.
Néztem 10"-es tabokat is, de gyakran ágyban is használja a tabot, így inkább egy 8"-est gondoltam neki, a könnyebb kézbentartás miatt.
Igazából az olcsóbb 8"-es Lenovo és a T3 között vacillálok. Szerintetek melyik lenne jó választás? Ja elfelejtettem írni, hogy szerintem olyan 3-4 évre tervezünk ezzel a tabbal igaz kb telhesen alap felhasználás mellett. (Hiszen a Galaxy Tab is elment 6 évig gond nélkül kb.)
Előre is köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Formula-1
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest