-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technológia
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok otthon tablet témában, ezért kérem a segítségeteket.
Saját részre keresek tabletet.
7-8 colosra gondoltam, csak új jöhet számításba, és belföldről szeretném beszerezni.
Elsősorban netezésre, filmnézésre használnám valamint tanuláskor dokumentumok olvasására (pdf,word). 50 ezer körül szánok rá maximum, de ha tudtok valami kihagyhatatlan akciót, akkor ezt meg tudom emelni. Persze örülnék, ha minél olcsóbban megúsznám.
Ami fontos, az a 3G, mert mobil sim kártyával is használni szeretném, hogyha olyan helyen vagyok ahol nincs wifi akkor is tudjak netezni. Meg persze ne legyenek lefagyások stb.
Már egy ideje olvasgatok a témában, de egyre bizonytalanabb lettem.
Sok a számomra ismeretlen márka, amelyektől egy kicsit tartok, ami persze lehet, hogy hülyeség.
Örülnék, ha valaki szakértő tudna nekem ajánlani konkrét típusokat, amelyekből szerinte érdemes választanom.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest