- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szülinapi ajándéknak szeretnék venni egy tabletet. Húgomnak lesz, otthoni netezésre, meg filmnézésre buszon vonaton. Nézegettem élőben pár tabletet, úgy döntöttem, hogy a 10-es túl nagy lenne, tehát annál kisebb kellene. A köv. modelleket nézegettem: Lenovo IdeaTab A2109, Acer Iconia TAB A1-810, Nexus 7, Samsung Galaxy Tab 2 7.0, iPad Mini.
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne legjobb filmnézésre. Tetszik a Nexus 7, de azon ha jól tudom nincs SD kártya hely. Akkor ezek szerint ott a 16 gigán kell gazdálkodni. Hogy másolja rá a húgom a filmeket, amiket tud nézni a buszon? USB-n? Lenovoba lehet tenni SD kártyát, viszont kicsit talán nehéz és nagy, na meg TN paneles. iPad-hoz meg aztán tényleg nem tudok hozzászólni sem (androidot legalább használok a telefonomon), arra se tudom, hogy lehet rávarázsolni a filmeket. A Samsung meg csak kétmagos. Elég az manapság 720p mkv filmekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EAFC 26
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Mini PC
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest