-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Webistvan #37776 üzenetére
Nekem volt a táblagépemen matt védőfólila. És fényes is.
Hát, nem tudom melyik a jobb. A normál fóliánál egyértelműen jobbak, élénkebbek a színek, tisztább a kép, satöbbi.
A matt kijelzővédő fóliától valahogy érzetre mintha kicsit szálkásabbnak tűnnének a betűk, nem tudom pontosan megfogalmazni. Gondolom attól lehet, hogy a rajta lévő matt réteg máshogy töri meg a fényt, és ezért tűnik szálkásabbnak.
Meg a színekből is elvesz egy kicsit. Viszont azt kell mondjam, hogy pl. könyvolvasásra a matt nekem jobban megfelelt. Szóval a fene se tudja melyik a jobb. Valószínűleg nem véletlen, hogy az asztali monitorok túlnyomórésze is matt bevonattal érkezik. Persze a laptopok pedig majdnem mind fényessel, szóval nem tudom.Mindezt egy 10"-os, 1024x768 felbontású tableten próbáltam. Biztos vagyok benne, hogy más felbontásnál másféle lenne az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gyúrósok ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Raspberry Pi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gmail
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest