- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
A Sencor 10.1 jó választás? Mi a különbség a 9.7hez képest? Az 20e-rel drágább....főleg filmnézésre használnám, játék, egyéb minimális...fő követelmény a minél hosszabb üzemidő és a szép kép. Utazni nem tervezek vele, max vonaton. Buherálni nem fogom, gyárilag normálisan működő gépet szeretnék.
Van más ilyen célra jó tablet 50-55, nagyon max 60e-ért?
Illetve igaz sokkal drágábban, de láttam 13.3as tableteket, yarvik és archos azt hiszem..ezekről van vkinek tapasztalata? 90e körül vannak, de azok már sztem abszolút kiváltanak egy netbookot vagy subnotebookot, legalábbis az én esetemben, így megfontolandó, de 10 colosért nem adok ennyit.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest