- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
A Sencor 10.1 jó választás? Mi a különbség a 9.7hez képest? Az 20e-rel drágább....főleg filmnézésre használnám, játék, egyéb minimális...fő követelmény a minél hosszabb üzemidő és a szép kép. Utazni nem tervezek vele, max vonaton. Buherálni nem fogom, gyárilag normálisan működő gépet szeretnék.
Van más ilyen célra jó tablet 50-55, nagyon max 60e-ért?
Illetve igaz sokkal drágábban, de láttam 13.3as tableteket, yarvik és archos azt hiszem..ezekről van vkinek tapasztalata? 90e körül vannak, de azok már sztem abszolút kiváltanak egy netbookot vagy subnotebookot, legalábbis az én esetemben, így megfontolandó, de 10 colosért nem adok ennyit.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest