-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
vEgGg
csendes tag
Sziasztok!
Mivel a mai (tegnapi) napon ellopták a netbookomat, és viszonylag sürgősen pótolnom kellene, megfordult a fejemben, hogy talán jobban járnék egy tablettel, ezért ennek kapcsán szeretnék tippeket kérni. Bár a notit univerzálisabbnak tartom (főleg az oprendszer miatt), ha visszatekintek, gyakorlatilag 90%-ban tanulásra/olvasásra, netezésre, időnként fimezésre használtam, amelyekre viszont egy tablet is teljes mértékben képes lehet, és talán olcsóbban is kijövök. Viszont annyira nem vagyok képben a felhozatal és a különféle típusok minősége kapcsán, hogy dönteni tudjak. Ami az árat illeti, maximum 40.000ft körülre gondoltam, viszont nem tudom, hogy ez az árkategória mennyivel jobb a 20.000ft körüli kategóriánál, ha elsősorban a fent említett célokra használnám. Méretben én inkább 10" körülre gondoltam, de végül is talán a 7-es is elég lehet (nem volt még a kezemben). Ami még viszonylag fontos szempont, az a jó aksi idő.
Szóval az első kérdésem az, hogy a fenti célokra érdemes-e a 40-es kategóriában nézelődni, vagy az olcsóbbak is ugyanúgy megteszik? A második kérdés pedig konkrét típusokra irányul: miket érdemes nézni az említett árkategóriákban? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bluetooth hangszórók
- Magisk
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iOS alkalmazások
- Házimozi belépő szinten
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest