- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- HP notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsip
tag
válasz
z0d1AK #36931 üzenetére
Szerintem egyedi probléma lehetett a gyenge akksi. Teszteket és tapasztalatokat olvasva sem találtam ilyen jellegű panaszokat. Átlagos-jó akkumulátor időt emlegetnek.
(#36936) Keresztapper
Olvastam olyanoktól, akik használták mindkettőt, hogy a Sonynak kicsit jobb a képe. Mélyebb fekete és kontrasztosabb színek. Talán hangzásra is jobb kicsit, meg vízálló a felülete, amennyiben ez szempont.
Mint mondtam itt szerintem már nem nagyon lehet mellényúlni, amennyiben kell a dokkolhatóság egyértelműen az Asus a jobb választás. Igaz a Sonyhoz is lehet kapni ilyen gyári tokot, de az ára 150$, ami brutálisan sok és egyértelműen gyengébb eresztés, mint a TF300 dokkolója, ami extra üzemidőt is tartogat.
Nekem külsőre az Xperia viszi a prímet, ez szubjektív, de szerintem a legszebb táblagép a piacon. Dokkolóra egyelőre nem tudom, hogy szükségem van-e.
Amin elcsodálkoztam, hogy itthon gyakorlatilag dupla áron mennek ezek a gépek. Átszámolva én 67 ezer forintért jutok majd hozzá -akármelyiket választom-.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- SzoftverPremium.hu
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest