Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz tjb007 #36791 üzenetére

    Wifivel nincs gond, jól be van lőve. Igazából nem nagyon ismerem sem az ismertebb márkákat, sem a kínai "noname"-et, kb fél-1 évvel ezelőtt egyik fórumtárs ajánlotta az Ainol Spark 9-et, aztán bementem az Ainol-os topicba és azt láttam még nem nagyon rendelt senki, kiforrottabb volt a Hero I. Eltelt pár hónap, visszanéztem topicba és már páran vettek Spark 9-et, de csak kb annyit tudok róla, hogy szép a kijelzője. Ja és persze be kell hozatni, így a gari már kérdéses.
    Közben jött a lehetőség a P3110-re, de kicsi lenne, így kerestem tovább. Wayteq után fogok szerintem majd még olvasni, mert nem ismerem még azokat a "gondokat", melyről itt említést tettek. Lehet azokkal is együtt tudnánk élni, főleg ha idővel javítva lesz és akkor meg is van a válasz. Persze a retina kijelző is eléggé vonz... így nézegetek.
    Nem sürgős a dolog, akár pár hónapot is ráér, de azt az időt azért nem azzal szeretném tölteni, hogy most mindegyik típus topicjában végigolvasom a többszáz (vagy ezer) hozzászólást. :B

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák