- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Házimozi belépő szinten
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
tjb007 #36791 üzenetére
Wifivel nincs gond, jól be van lőve. Igazából nem nagyon ismerem sem az ismertebb márkákat, sem a kínai "noname"-et, kb fél-1 évvel ezelőtt egyik fórumtárs ajánlotta az Ainol Spark 9-et, aztán bementem az Ainol-os topicba és azt láttam még nem nagyon rendelt senki, kiforrottabb volt a Hero I. Eltelt pár hónap, visszanéztem topicba és már páran vettek Spark 9-et, de csak kb annyit tudok róla, hogy szép a kijelzője. Ja és persze be kell hozatni, így a gari már kérdéses.
Közben jött a lehetőség a P3110-re, de kicsi lenne, így kerestem tovább. Wayteq után fogok szerintem majd még olvasni, mert nem ismerem még azokat a "gondokat", melyről itt említést tettek. Lehet azokkal is együtt tudnánk élni, főleg ha idővel javítva lesz és akkor meg is van a válasz. Persze a retina kijelző is eléggé vonz... így nézegetek.
Nem sürgős a dolog, akár pár hónapot is ráér, de azt az időt azért nem azzal szeretném tölteni, hogy most mindegyik típus topicjában végigolvasom a többszáz (vagy ezer) hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest