Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Igen, abból gondoltam, hogy a WCDMA az a CDMA feletti 3G. Meg ugye van a HSDPA, azt hittem az a másk, ami itthon van. De igazából nem tiszta ez az egész.
Mindegy, ez nem baj, hogy kiderült, mert eddig az új Wayteqre pályáztam, mert az tuti menni fog itthon, meg 10", de most utána is nézek valami 10"-os occsó kínai tabletnek. Igazából az ár számít sajna, így ha 20k körül tudnék spórolni, jó a noname tablet is.
De most olvasgatok utána. Ez a WCDMA nem lassúcska? Mért valaki ilyennel tableten sebességet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest