Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
redspot
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tablet választásban. Körülbelül 150E-m lenne rá.
Ami nagyon fontos az a kijelző: Minnél jobban látható legyen, akár szabadban is (igaz itt valószínűleg árnyékban lesz használva). Igazából ha ez nem lenne fontos már rég vettem volna egyet. Néztem, hogy a jobb tabletek (tehát az árkategóriában ahol én keresek) általában Gorilla Glassal vannak szerelve. Azonban, ahogy látom a tesztekben, ez nagyon visszveri a dolgokat, és egy 200 nit-tel alacsonyabb fényerejű, de Gorilla Glass nélküli kijelző sokszor jobban látható...
Pl: Simán megvettem volna a Fujitsu M532-t, (kb 600 nit), de a Gorilla Glass miatt félek, hogy egy 350-400 nites normális kijelzős tablet jobban látható az esetek többségében. Ti mit tudtok, erről, mi a tapasztalatotok?
Amire lesz használva valószínűleg: Játékok alkalmilag, ekönyv olvasás, wifizés (itt fontos, hogy erős legyen a wifi vevője! Különben megvettem volna a Sony S-t, csak azt mondják elég gyenge benne), zenehallgatás, youtubeon videónézés, alkalmi gépelés (talán jó lenne olyan amihez komolyabb billentyűzetes dock van). Nagyjából ennyi, de akár minden más.
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest