Hirdetés
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
Én újabban ilyen netbook és tablet 2in1 megoldásban gondolkodom a notebookom mellé (az 17"-os, pont ideális méretű számomra, így nem sokkal kisebb egy asztali PC-hez képest, ugyanakkor notebook lévén könnyen költöztethető, de hordozhatónak nagy, nehéz és túlzás, ezért szeretném kiegészíteni) elsősorban amíg vonatozok ill. amikor bent vagyok az egyetemen, jó lenne, ha lenne kéznél valami.
A tableteknél számomra már bevált 10" körüli méretűre gondoltam. A tablet része olvasásra, netezésre lenne szükséges (tehát a jó minőségű panel és korrekt üzemidő előny), ugyanakkor fejlesztőként nem jönne rosszul, ha teljes értékű asztali (Linux) rendszert tudnék tenni rá, mivel Androidon ilyen jellegű dolgokra nincs lehetőség, úgy éreztem az kissé lekorlátoz. Játékok különösebben nem érdekelnek.
Vélemény, esetleg konkrét javaslat a fentiekre vonatkozóan?
Először a Dell Inspiron Duo-t néztem, de a TN panel kis betekintési szöge és a gyenge akku miatt lemondtam róla. Most épp egy Lenovo Lenovo Ideapad S10-3T-ban gondolkodom, esetleg még az Asusnál, ha akad valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jogász topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest