-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
pandor #14946 üzenetére
(#14944) vamzi:
Amit én rendeltem tőllük telefonos kiegészítőket azokkal semmi baj sem volt. Gyorsak voltak (3-4 nap) volt a szállítás. Eddig nekem negatív tapasztalatom nem volt. De gondolom termékektől is füghet.
Lehet érdemes elolvasni a feedbackeket a termék alatt. 322 van most, abból kiderül azért.(#14946) pandor:
Trükköt nem tudok megosztani veled. Nekem eddig egy csomagomat bontották ki és vámolták meg. És nekem a sima UPS-el jött (szerintem az is airmail volt)
Azért olvass itt a forumon utána, hogy táblagépek tekintetében mennyire megbízható az oldal. Akkor lehet vannak vele gondok és igazából nem olyan nagy a külömbség a két oldal között.
Ha megrendelted és megjött egy hosszabb tesztet majd ide írj be kérlek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kés topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- One mobilszolgáltatások
- Crypto Trade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest