- OLED TV topic
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Szerintem a legnagyobb hiba, hogy csak egy darab fél billzetet csináltak ezek is, mint a tartarus. Tök kellemetlen, hogy ha jobbkézre való gombokat kell nyomkodni, akkor vissza kell térni a nagy billentyűzethez.
Szerintem sokkal többen vennék, ha a normáll billzetet két darabra szednék, és lenne jobb és balkezes fele egyszerre (+ szükség esetén összeilleszthető). A numerikus részleg meg valami mechanikával rakható lenne a jobb oldali jobb szélére vagy a bal oldali bal szélére. (A külön férfi és női ergonómiára kialakítást már nem is merem kívánni
) Akinek már van egy komplett billzet az asztalán, az nem feltétlen akar még egy olyat venni, ami funkcionálisan átfedés, de ha én vennék, én biztosan osztott billzetet vennék már csak, a mostanit meg kukáznám. Tény, hogy jól bírja, 26 éve teszi a dolgát 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Akinek már van egy komplett billzet az asztalán, az nem feltétlen akar még egy olyat venni, ami funkcionálisan átfedés, de ha én vennék, én biztosan osztott billzetet vennék már csak, a mostanit meg kukáznám. Tény, hogy jól bírja, 26 éve teszi a dolgát