Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz DroiDMester #62866 üzenetére

    Köszi mindenkinek! Nem úgy volt, hogy jobb a DDR4, mert azzal nincs semmi probléma? Gondoltam megírom a Geekbuyingnak, hogy én a DDR4-nek jelzett box-ot rendeltem, de DDR3-ast kaptam, küldjenek DDR4-est. Én meg ezt visszaküldöm, úgyis fizeti a PayPal. Mondjuk pont Lengyelország nincs feltüntetve. Azt viszont szívás lenne, ha kiharcolok egy DDR4-et, és azzal is van valami gond. :D 1 nap után nem szívesen tégláznám az új boxot, ha majd rászánom magam, leírok minden lépést előtte.

    InputStream Helper-ből telepítettem a Widevine-t. Most már működik a Netflix, annyira nem tudtam megnézni, mintha nem lenne foltos.

    Más helyről is próbáltam a Youtube-ba belépni nem sikerült. Arra kérném az X96MAX tulajokat, írják be legyenek szíves, hogy nekik megy a belépés? Főleg arra lennék kíváncsi, hogy CE 9.2.1-ről volt első telepítés. Mivel a Kodit nem engedi, lehet ez még túl új neki. Egyébként a Googlenek, hol lehetne jelezni, engedjék már be ezt az alkalmazást?

    DoItYourself Lehet valami olyan táblázat kellene, mint ami a Mobilflottáknál van. Készülék, illetve a fontos tulajdonságok felsorolása. Lehet nincs is olyan sok ajánlott készülék.
    X96MAX-nál fontos, hogy innen gyorsan, de DDR3-as készüléket kapnak, ne frissítsék, mert vissza kell állítani, AV csatlakozóban van a reset gomb, itt a remote.conf, ha a Netflix nem megy az InputStream Helper-ből kell telepíteni a Widevine-t. Youtube-ot egyelőre nem sikerült telepíteni, szerintem a CE 9.2.1 miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák