Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Somatom #52510 üzenetére

    Szerintem a gyártók nem azzal hazudnak hogy nem tudod pc-ként használni ezeket az olcsóbb boxokat, hiszen nem is úgy hirdetik. Ezeket Mediabox-nak adják el, nem pc-nek. A reklámképeken sem a böngészőt és egyéb appokat mutatnak hanem főleg filmek lejátszását max pár játékot. Szóval nem is kell pc tudást elvárni a boxoktól.
    Akinek az kell vegyen kb ugyanekkora mini pc-t akár win-el vagy linuxal, mert az azokra feltehető valószínűleg. Igaz drágább is. De ha a filmezés mellékes szerintem azt kellen megpróbálni.

    Amiben hazudnak az az, hogy a filmezés nem tökéletes a boxokon androiddal. Legalábbis az amlogic android 7 vonalon.
    Sajnos itt azt kell mondjam hogy az RK az jobb ilyen szinten az új boxokban, de csak és kizárólag a fentebb óhajtott esetben ha semmiképpen nem akar valaki CE-t vagy LE-t használni.
    De abból is csak az új android 8.1-es, én egy RK3328 -as MX10 Pro boxot teszteltem és azon hibátlan volt a filmezés mókolás nélkül is. Nem kockásodott, és jól működött kodival.
    Azt kell mondjam hogy a droidja úgy működött ahogy kell.

    Az igaz hogy mégis mókoltam, de csak annyit hogyaz előtelepített teleszemetelt kodit töröltem és helyete feltettem a legújabbat, töröltem pár appot stb.

    De az biztos hogy jól működött, gyorsan, akadásmentesen. A tesztvideókat amikkel az amlogicos boxok droid alatt hibáznak, mind jól mentek. De mégegyszer írom azoknak akik nem értenek hozzá: ehhez nem lehet CoreElecet használni! Csak és kizárólag androiddal működik! De azzal jól.
    Szóval aki nem akar CE-t és jó droidot akar csak ez jó választás lehet. De ez már másik topik témája innentől. Csak segítségképpen írtam ie.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák