- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4CI2
aktív tag
válasz .zSoLTi. #21776 üzenetére
Hi
X96-om nekem is felment youtube 4k tartalom nézésnél 91 fokra (libreelec).
Engem kicsit aggasztott a dolog így hirtelen felindulásból megtákoltam mivel volt itthon minden hozzá: borda egy régi videókertáról , egy fűrészlap hogy méretre vágjam , és egy thermal adhesive tape .
az eredmény elég meggyőző lett 72 fok most már a 4k-nálSzerintem ha nem így nyomod mint én és rákészülsz veszel hűtőbordát és jobb minőségű hóvezető ragasztót jobbat is ki lehet hozni belőle
[ Szerkesztve ]
-
L4CI2
aktív tag
válasz #99499520 #21805 üzenetére
Télen a 80+ az durva nem csodálom hogy nekiestél.
Ja sajnos egyetértek veled "vicces a gyári megoldás.." nagyon sok gáz cuccot csinálnak nem értem hogy mért nem gondolkoznak 5 perccel többet tervezéskor.
Én még egy külső wifi antennán gondolkozok de lehet behúzom lan kábelt az a biztos. -
junkpod
veterán
válasz DoItYourself #21807 üzenetére
Jah, lehet 5 perccel többet is tudnak gondolkodni csak hát az pénzbe kerül
Box's don't touch!
-
L4CI2
aktív tag
(#21807) DoItYourself
Na igen ez egy rendes méretű borda és nem egy kilométer vastag hóvezető lappal(#21808) .zSoLTi.
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Azért kérdeztem mert minden fórumba olvasom hogy be épített lejátszó semmire nem jó.
Ezért gondoltam ha veszek egy külsőt jobb lesz sokkal a képminőség,de akkor ezek szerint nem így van.
Azt is mondták régebben hogy a tv-ém be épített média lejátszója MED600X képminőség szinten van.
A kedencia engem nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van e már olyan amlogic lejátszó ami android alatt is tud kadenciahelyes lejátszást?
-
vlevi
nagyúr
-
paolinho
őstag
válasz DoItYourself #21798 üzenetére
Hát, hiába cseréltem a dtb.img fájlt is, akkor is a 8.0-ás verzióra állt vissza a rendszer.
-
Zebu
addikt
Egyébként nektek X96, libreelec 8.1.2, BDMV foldert lejáttszást próbálok, de nem tudok hangsávot váltani. kiválasztja a magyar AC3 sávot és nem tudok a DTS-HD 7.1-re váltani.
MKV-nál nincs ilyen gond. Tapasztalt más is effélét?
-
Beni2360
félisten
Ne a VIDEÓ-fájloknál válaszd ki, hanem a filmek-címek-nél keresd meg a filmet és onnan le fogja játszani és tudsz választani.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Milyen lemezről beszélsz?
Akkor szokott gond lenni ha menüs a "lemez" ilyenkor adódnak a hang és felirat váltási gondok és még meg sincs nevezve amikor a mappából nyitjuk meg a m2ts fájlt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zebu
addikt
Korrekt, valami ilyesmit kellene rádobni.
(#21810) L4CI2 :Mekkora fér be, nézek valamit aliexpressen
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
Mini M8S II lejátszón (2/16GB, Kodi 17.3 - Libreelec SD-ről)
1080i-s felbontású videóknál kisebb "utánhúzást" tapasztalok.
Finomabb mozgásoknál (pl. egy arc lassan fordul) kicsit "kockásodik" és "késik a kép".Van erre valami beállítás, vagy a lejátszó ennyit tud?
Bár nem hiszem, hogy ennyit tudna, hiszen a 4K videokat is vinnie kell (elvileg)./Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Imi1981
veterán
válasz DoItYourself #21835 üzenetére
Ez a portolt firmware gondolom akkor 6-os dorid ugye? Nekem a mini mx-en 5-ös droid van akkor az alól is felrakható? Telókon régebben sokat rommolgattam (samsung s4) ott szinte nehéz volt elrontani és téglát csinálni belőle, itt ez mennyire kockázatos? Leírás alapján nem tűnik bonyolultnak de kínai cuccokkal nincs tapasztalatom ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz korcsi #21820 üzenetére
Pontosan innen szedtem le az aktuális frissítést, és lévén, hogy Beelink M18-asom van, lehúztam a kszaq-féle gxbb_p200_2G_1Gbit.dtb nevű device_trees fájlt
Ezt az Összefoglalóban írtak szerint átírtam dtb.img-re, majd ezt felmásoltam az SD-re.
Mondjuk elszeretném kerülni a rendszer újratelepítését, bár lehet, nem úszom meg.[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Most néztem az új Alient (SPARKS 8,9GB) és kb. 20 percenként ki kellett kapcsolnom, mert a kép belassult a hanghoz és magához képest. ...holnap tesztelem ,h. a Hyperion miatt van-e, vagy a film kuka. Remélem az utóbbi. A boxból az adatok lanon mennek. LE 8.1.1 van rajta.
Van ötletetek, miképp lehetne kideríteni a belassulás okát? -
.zSoLTi.
senior tag
Na nekem az SPMC ugynézki bevált. Gyönyörűen smooth a kép végre.
-
terra052
őstag
Segítség. Villámcsapás után ami lan kábelen volt, ip kamera és egy Beelink MXIII-II box - game over... A boxon a kis kék led világít, de nem indul, vagy nem ad ki képet, van remény a feltámasztására?
werkmania.hu
-
Piedon
tag
válasz terra052 #21845 üzenetére
Sajnos ennél az S905ben van a lan rész és nem külön áramkör, így nagy az esély rá, hogy annyi neki, bár hogy világít a kék led az érdekes. Bár képet nem ad, de ki lehet kapcsolni a távirányítóval?
Ip kamerába (ha kültéri) szoktak védelmet rakni, de hogy mennyit ér abba ne menjünk bele.
Hol jött be a lan kábelen a villám, kint is volt kültéren vezetve a kábel vagy csak másodlagos csapás volt?[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Na én az előbb valami mást néztem valami új firmware-t de most nézem a 30 pontól nincs is ilyenről szó.
A lényeg, hogy telepítettem a VidonXBMC_16.1-free.apk és most úgy látom nem döccen meg a kép lejátszáskor. A gyári kodin elég sűrűn döccent egyet ami zavaró volt. Jól látom, hogy ezzel a VidonXBMC-vel smooth a lejátszás? Vagy csak már fáradt vagyok . Így most ugyan úgy kadenciahelyes a lejátszás mint libreelec-el?(#21844) .zSoLTi. Nekem az spmc-nél nem látszott hova lépek. Csak az androidos alkalmazással tudtam vezérelni mert úgy mutatta az egérmutatót. Amúgy az is jónak tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
L4CI2
aktív tag
re
Bocsi aludtam .
Képet csatolom a méretekről de ahogy írtam ez egy tákolás volt közel sem ideális a borda mérete lehetne nagyobb jóval.
Szerintem jobban jársz ha szétszeded és felméred a terepet és nem az én gányolásomra alapozol ."az jó lenne a ram-ra és a SOC-ra" én csak a s905x re raktam a akasa ragacsból mert nem egy magas a tárhely , memória , cpu de a gyári is csak a cpu-ról adta át a hőt fémlapnak.
A magasság nem annyira pontos mivel nekem sokkal magasabb volt a bordám és ezért elhajlítottam V alakba a tüskéket hogy beférjen a dobozba így elég nehéz megállapítani a méretét, de olyan 8-9 mm magas így meghajlítva.
-
terra052
őstag
válasz Piedon #21846 üzenetére
Na még érdekesebb a dolog, mert oszlopról jön be a házba a upc kábel, az emeleten van a router. Amikor egy bitang nagy villámcsapás volt, épp néztem a boxot, elsötétült azonnal, és az emeleti biztosító is leoldott.
Csak ez a két eszköz volt kábelen, mindkettő nek vége lett, a router meg megy tovább...werkmania.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest