Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
tatararpad
üzenetére
Nem, ilyet nem írok.
Nem személyeskedtem, de ha te annak vetted, akkor valahol érzed a visszásságot!
Linkelsz valamit, amiről azt állítod te is mennyire jó.
Igaz nem csak itthon, de külföldön is már régen eltemették.
Természetesen tiszteljük a véleményedet, amíg azt alá tudod támasztani.
De egyelőre te vagy a második az évek alatt, de lehet 3. aki azon eszközöket keresi, amin 2GB rammal szerelt eszközön, 5-ös android legyen, és csak azért mert.
És amikor megkérdezzük ennek az okát, akkor még annyit sem vagy képes leírni, hogy igen, mert tetszik a gyári boot képernyője.
Mindegy hogy mit, csak valamit adj amiért próbálod azt sugallni az írásoddal, hogy egy 3.2-es androiddal szerelt eszköz rosszabb lehet.
Ennek a fórumnak nem az a célja, hogy vegyél olyan eszközt amin van 5.1 mert szép a beállítás menüje, hanem az, hogy segítsd a hozzászólásoddal mások bizonytalanságát, vagy építsd a közösséget.
Én megtettem, leírtam miért egy nagy fos az android 4.-től felfelé, és mely eszközök támogatottak jobban, és nem a te véleményedet fikáztam, te még is magadra vetted. -
törölt tag
válasz
tatararpad
üzenetére
Sajnos, ez nem mindíg működik. Látod, hogy én is normális hangnemben tettem fel a kérdést, de válaszra se méltattál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi