Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Sajnos addig volt szuper minden, amíg be volt kapcsolva a kütyü. Próbaképpen kikapcsoltam, majd vissza és már nem ment az egér. Hiába vártam 1-2-3 percet is, nem indult el annak ellenére, hogy a BT beállításoknál be volt kapcsolva a BT és "Csatlakozva" mutatta az egeret. Ki kellett felül kapcsolnom a BT-ot, majd újra be és rögtön ment is az egér. Ez azért elég hosszadalmas folyamat minden bekapcsolás után...
-
törölt tag
Az még kevés. HID profilos kell legyen ahhoz, hogy droidon adapter nélkül tudjad csatlakoztatni. Én egy Magyar kiosztású, Apple bill. -t használok a telóhoz. A miniPC -kel is működik. De ez sem épp olcsó, főleg, ha az egeret is hozzácsapjuk. De a Microsoft -nak is van ilyen bt. billentyűzete.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest