Keresés

Aktív témák

• Lord Mixxx

tag

válasz turho #6 üzenetére

Ha ez nehez eloszor hasznalj csak adf diskeket jatekokhoz aztan idovel ra fogsz jonni magadtol is. (Amiga Disk Format es pl a fury of the furries is ilyenen van)

Sok sikert.

• Lord Mixxx

tag

winuae a legjobb wines szerintem, hihetetlen modon a winuae.com-rol leszedheto, a problema csak ezutan fog kezdodni:

kikckstart rom szerzesnek hijjak.... merthogy az copyrightos mindenesetre nem lehetetlen talalni (lengyelek,csehek,oroszok kornyeken) amiket erdemes beszerezni: 1.3 (ez volt a legelterjetteb A500-as) meg 3.1 (ez meg asszem A1200-ese volt) a tobbit en annyira nem talaltam fontosnak, mert ezzel a kettovel minden futott mar. A nagy kulonbseg a grafikus megjelenitoben van a 2 kozott. (marmint 1.3 3.1) persze most minden amigas lelku felhorkant :D szoval az AGA-rol van szo a 3.1-esben van az 1.3-ban nincs (viszont hiaba van a 3.1-ben attol meg sok game az 1.3-as kickstartot igenyli tehat hiaba probalod elinditani 3.1 alol tuti beGURUl...)

masik kulonbseg 3.1-nel csinalhatsz hdd es telepitheted ra a workbench-et (termeszetesen a letrehozott virtualis hdd-t eloszor formazd meg mert nem fogsz tudni ra telepiteni.... ezen egy darabig anno megakadtam en is) A workbench-et meg szerintem ismered, hasonlit a win-re meg linuxra meg ilyesmikre csak oregebb, viszont fiatalabb mint a GEOS (ami szerintem valahogy mindig kimarad amikor az elso grafikus feluletu munkaasztalokrol van szo... nem vagyok benne biztos de szerintem a legoregebb. Ha jol emlexem mar 85 kornyeken vol de egyesek tuti jobban tudjak ha mas nem billi gates)

Sok jatek free meg a demok 99%-a is, viszont sok game sajnos nem. Lehet meg talalni HDD-telepitos valtozatokat amik kellemesek abbol a szempontbol, hogy nem kell lemezt cserelni. (emlexem anno a xenomorph nevu csoda rpg-re ami gutos volt csak az ember dj lett a vegere... 5 disk es kb. 20-50mp-nkent csere).

Ja ha van meg kerdes tedd fel ne tartoztasd meg magad...

Aktív témák