- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Acer notebook topic
- Milyen processzort vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
Lord Mixxx
tag
winuae a legjobb wines szerintem, hihetetlen modon a winuae.com-rol leszedheto, a problema csak ezutan fog kezdodni:
kikckstart rom szerzesnek hijjak.... merthogy az copyrightos mindenesetre nem lehetetlen talalni (lengyelek,csehek,oroszok kornyeken) amiket erdemes beszerezni: 1.3 (ez volt a legelterjetteb A500-as) meg 3.1 (ez meg asszem A1200-ese volt) a tobbit en annyira nem talaltam fontosnak, mert ezzel a kettovel minden futott mar. A nagy kulonbseg a grafikus megjelenitoben van a 2 kozott. (marmint 1.3 3.1) persze most minden amigas lelku felhorkant :D szoval az AGA-rol van szo a 3.1-esben van az 1.3-ban nincs (viszont hiaba van a 3.1-ben attol meg sok game az 1.3-as kickstartot igenyli tehat hiaba probalod elinditani 3.1 alol tuti beGURUl...)
masik kulonbseg 3.1-nel csinalhatsz hdd es telepitheted ra a workbench-et (termeszetesen a letrehozott virtualis hdd-t eloszor formazd meg mert nem fogsz tudni ra telepiteni.... ezen egy darabig anno megakadtam en is) A workbench-et meg szerintem ismered, hasonlit a win-re meg linuxra meg ilyesmikre csak oregebb, viszont fiatalabb mint a GEOS (ami szerintem valahogy mindig kimarad amikor az elso grafikus feluletu munkaasztalokrol van szo... nem vagyok benne biztos de szerintem a legoregebb. Ha jol emlexem mar 85 kornyeken vol de egyesek tuti jobban tudjak ha mas nem billi gates)
Sok jatek free meg a demok 99%-a is, viszont sok game sajnos nem. Lehet meg talalni HDD-telepitos valtozatokat amik kellemesek abbol a szempontbol, hogy nem kell lemezt cserelni. (emlexem anno a xenomorph nevu csoda rpg-re ami gutos volt csak az ember dj lett a vegere... 5 disk es kb. 20-50mp-nkent csere).
Ja ha van meg kerdes tedd fel ne tartoztasd meg magad...
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpársportok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Le Mans Ultimate
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam Deck
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest