- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz Alogonomus #48475 üzenetére
Wukongnak meg az Indie-nek vágnák neki, de 1440p alá és nem akarok menni felbontásban.
Én attól tartok, hogy a piac rosszul fog reagálni az új kártyákra, az elsődleges készlethiány meg a Trump féle akciózás sem biztos hogy segíteni fog a helyzeten. És most nem is elsődlegesen nvidia oldalról nézve a dolgokat, mert ugye a 5060 és 70 nem is jön tavasz előtt, hanem nagyon függ mit gurít az AMD, mert a közepkategória most tőlük függhet, mennyire lesznek jók a 8000es kártyák, mennyire lesznek drágábbak, és mennyi készlet lesz. Nem jó előjel, hogy pont Linus mondta hajnalba a WAN Showba, hogy amerikában már most készlethiány va a B580ból. És az Intel.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Raymond #48472 üzenetére
Nem feltétlen, mert két hónapja raktam össze a gépet, a 2070-et meg munkatárs dobta hozzám egy sör áráért, mert ő upgradelt akkor 7900XT-re, a 2070 meg csak port fogott volna, és amúgy is jött nekem egyel. Kezdésnek nem volt rossz főleg h szinte ingyen volt, de nagyon érzem a limitációját. Nem a 4K ultra a cél, de azért egy decens 1440p teljesítmény jó volna.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Az a durva, hogy senki nem tud semmit amíg nem történnek meg a bejelentések
Én is vágom a centit hogy mire váltsak 2070-ről, Intel jó bedobta a közösbe a bombát, mert tesztkörülmények közt bíztató, de még nincs senkinek valós, mindennapi tapasztalata. Én is majdnem megnyomtam az előrendelés gombot a Sapphire B580 változatra, mert itt még pont van raktáron, de aztán megszólalt bennem a vészharang hogy lehet kellene várni egy kicsit, mert senki nem tud semmit mi lesz, pláne ebben az árszegmensben.
AMD állítólag nem ad ki új felső polcos variánst, nvidia meg nem a 5060/5070el kezd, B580 meg papíron jó, de az csak a papír. Na így halásszon az ember a zavarosba
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest