Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- Acer notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nekem a nagyon jó ár miatt bőven megérte a 290 WF3. Ugyan, csak 900Mhz-en volt halk, de bőségesen volt benne erő így is. 25K-val volt olcsóbbra akciózva az összes többinél, így ár/értékben még emellett is jobban jártam vele.
Ha nagyon kellett volna az erő, még mindig 15K-ból tehettem volna rá valami komolyabb hűtést és hajrá.
Tudod, nem szabad, hogy az embernek illúziói legyenek. Tudtam, hogy nem a legerősebb hűtés a Gigabyte, így nem is azzal akartam csodát tenni, így nem is ért csalódás.Jó kártya volt, egyáltalán nem bántam meg a vételét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest