- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- ASRock lapok általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy a Maxvell-nek kinéz egy a szokásosnál nagyobb értékcsökkenés.
Igen, valószínűleg (hacsak nem alkalmaznak Jensenék valami alternatív piaci stratégiát), az alábbi két feltétel mentén:
1. Ha jelentős számú olyan motor lesz, ami jobban alányúl az erőforrásoknak
2. Amikor ezek a motorok a végfelhasználókat érintő stádiumban lesznek (ie. megjelentek a játékok)Az #1-es az iparági pletykák alapján valószínű. A második várhatóan 2016 során fog kibontakozni.
(#5112) do3om: teljes részletességgel ld. itt
-
daveoff
veterán
Minden benne van a pakliban, a Te elképzeléseid is bejöhetnek, meglátjuk. A Maxwell megjelenés óta arat, és még fog is egy darabig (ráadásul ehhez az AMD is hozzájárul), bőven túlárazott kártyákról van szó, ezzel is tisztában van mindenki, az árcsökkenés simán belefér az NV-nek, maximum mi isszuk meg a levét. De én amikor megvettem a 980 akkor tudtam, hogy bukta lesz, minden megjelenéskor megvett csúcskártyával így jár az ember, ez nem új dolog....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest