- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Teljes mértékben eggyet értek, valojában én is egy konzolos jatekos vagyok a szokasokat figyelembe véve csak fogalmatlan vagyok a joystickhez.
Most ujitanom kell félkonfigot aztán uj vga, aztan kell másik monitor az elavult 1080p helyett, akkor jöhet az uj táp, es ez mire meg van a 7600 vagy 9600 pont olyan eros lesz mint most a 3600. Miközben jo tv-m van es csak rá kéne dugni a konzolt, hatalmas kukonbseg, nem is ertem hogy generalhatna vitat. -
bozont
veterán
Pc-re sem kell annyit költeni, az csak az önuralom hiánya. Az adatlapon lévő konfigom kb 400e körül volt (ebből csak a vga használt vétel) és jobb látványt + teljesítményt nyújt mint egy PS5. A PS Plus sem érv, pc-re van game pass. De az igazság az, hogy van elég nagy backlogom hogy ne "kelljen" azonnal megvenni a legújabb játékokat, csak ami tényleg annyira lázba hoz. Később is ráér akciósan.
A PS5 egyetlen előnye az ease of use, abban azért sokkal jobb mint egy pc. -
Nem akarok ebből konzol vs PC vitát,de szimplán nem értek egyet ezzel, úgy hogy van PS5 gépem is, Switch is.
Miben nyílvánul meg az olcsósága?Mert hardverben jelenleg egy 9060XT/ 5060- 5800X procival 32 GB vrammal 2 TB SSD-vel kijön 330-350 K ból, minden új és garanciás.
Elérhető rengeteg játék a múltból is rengeteg áruház,nem vagy egyetlen platformhoz kötve. A win stabil, egy áruházon keresztül kevesebb macera feltenni egy játékot mint konzolo, már igazából kettő gombnyomás.
Semmi előnyét nem látom már a Konzolnak azon kívül ,hogy be vagy zárva egy platformra Drágák rá a játékok és azért is fizetned kell hogy egyáltalán online elérj másokat.A Ps Plust én lassan fél éve nem húztam be, megbántam hogy előfizettem rá egy évre újra. Szerintem drágább,de inkább azt írom nem olcsóbb játszani konzolon, főleg ha fenntartasz mellé egy PC-t vagy laptopot minden másra. Plusz én elégedettebb vagyok a PC-s grafikával még úgy is hogy vanak problémák, de sajnos Playstationon is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest