Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Alogonomus #47884 üzenetére
Én ezt tökre nem tenném a szálak számától függővé.
Szerintem mindegy hogy mi egy adott MT teljesítményhez vezető technológia, ha a fogyasztás is.rendben van. A költség már az árazásban játszik szerepét, de azt a versenyhelyzet is befolyásoljaLehet, hogy nem erre akartad kihegyezni
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Alogonomus #47884 üzenetére
Nem tudom ezt honnan veszed, az egyik ceges laptopom Tiger Lake-s 4/8szalas i5-1135G7 es ezeket roccenes nelkul tudja, aztan vannak rajta ceges fosok is amik futnak a Windows 11, Office Suite/Outlook/Teams mellett, fut a Chrome es az Edge, "szemelyes" bongeszo a Firefox.
Ezt egy 4+4 magos Lunar Lake szanaszet veri, sokkal jobb telejsitmeny es fogyasztasban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Androidos fejegységek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest