- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
A dedikált gyorsítós dolog szerintem mellébeszélés. Valahol megnézték, és nem sokat használt a DLSS sem. Persze így lehet mondani, hogy nem csak dísznek rakták bele a tensor magokat....
Ami a többit illeti, én úgy látom, más a fókusz. A DLSS egyértelmű jó képminőségre és RTX-exkluzívitásra ment, az FSR viszont inkább arra lett célozva, hogy a lehető legkevesebb erőforrást vegye el a GPU-ból, miközben jó eredményt ér el (konzolok) és bármin fut. Az XeSS általános módja lényegesen több erőforrást használ el, és ezáltal az is ma már sokak szerint jobb minőséget ad, mint az FSR, de ilyenkor már nem is biztos, hogy megéri használni. Valahol olvastam erről egy alapos tesztet, de nem emlékszem már hol. Ez is jó kiindulási alap, bár régebbi: [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest