- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Petykemano #46334 üzenetére
Huh de nagyon rugózol ezen feleslegesen.
Pofon egyszerű pedig, amint írtam is mindössze a Newegg árait számoltam át Forintra érdekességképpen, hogy ott mennyiért adják. Ahogy írtam is, fogalmam sincs, hogy a Newegg szállít-e ide és mennyiért és őszintén szólva nem is érdekel, mert nem azért írtam, hogy most mindenki vegyen onnan. Az átszámítást csak érdekességképpen említettem meg, hogy ottani ár itthon adott pillanatban mennyi.
Ilyen alacsony áron RTX 3060 (Ti) tempót még nem láttam. Ahogy szintén írtam, nem a mi mérhetetlenül kicsi piacunk a mérvadó, hanem például az amcsi és ott a linkelt árak érvényesek, így ilyen akciókkal az Intel akár számottevő piacot is szerezhet. Ár-érték arányban a fent említett árakkal az ARC A széria igencsak erős lett."Nemrégiben $249 lett az A750 hivatalos ára."
Igen tudom és a linkelt akciók azt jelenti, hogy a Newegg-en MSRP alatti áron lehet vinni az Intel kártyákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Cyberpunk 2077
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Formula-1 humoros
- Metal topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest