- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az üzletpolitikát lehet jellemezni ilyen szavakkal. Hogy politikailag korrekt legyek (mert ez minden VS-nél elvárt), én így jellemezném egy negatív szóval a cégeket:
NV: arrogáns
Intel: kapzsi
AMD: balfaszNon-PC megjegyzés: szerintem ebben a sorrendben a legsúlyosabb, azaz az NV a legrosszabb. A balfaszság az első kettőhöz képest szerintem kb semmi, még javítható személyiséghibának tartom. Persze ez nem jelenti azt, hogy sikerül is. Bár a CPU piacon sikerült.
Ja és ez nyilván nem jelenti azt, hogy ezek alapján vásárolok, legfeljebb csak akkor, hogy ha annyira hasonlók, hogy nem tudok más alapján dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest