Új hozzászólás Aktív témák
-
Az üzletpolitikát lehet jellemezni ilyen szavakkal. Hogy politikailag korrekt legyek (mert ez minden VS-nél elvárt), én így jellemezném egy negatív szóval a cégeket:
NV: arrogáns
Intel: kapzsi
AMD: balfaszNon-PC megjegyzés: szerintem ebben a sorrendben a legsúlyosabb, azaz az NV a legrosszabb. A balfaszság az első kettőhöz képest szerintem kb semmi, még javítható személyiséghibának tartom. Persze ez nem jelenti azt, hogy sikerül is. Bár a CPU piacon sikerült.
Ja és ez nyilván nem jelenti azt, hogy ezek alapján vásárolok, legfeljebb csak akkor, hogy ha annyira hasonlók, hogy nem tudok más alapján dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fali konzol lapos tévékhez
- Okos Otthon / Smart Home
- BIOS topic
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest