- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az üzletpolitikát lehet jellemezni ilyen szavakkal. Hogy politikailag korrekt legyek (mert ez minden VS-nél elvárt), én így jellemezném egy negatív szóval a cégeket:
NV: arrogáns
Intel: kapzsi
AMD: balfaszNon-PC megjegyzés: szerintem ebben a sorrendben a legsúlyosabb, azaz az NV a legrosszabb. A balfaszság az első kettőhöz képest szerintem kb semmi, még javítható személyiséghibának tartom. Persze ez nem jelenti azt, hogy sikerül is. Bár a CPU piacon sikerült.
Ja és ez nyilván nem jelenti azt, hogy ezek alapján vásárolok, legfeljebb csak akkor, hogy ha annyira hasonlók, hogy nem tudok más alapján dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest