- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
AMD -nek egy jó középkategóriás termékre van szüksége.Feleslegesen nem fog görcsölni a top kategórián. A 7nm -es Turing szerintem árban megint lép egy szintet feljebb,főleg ha hozza a tudás konkurencia nélkül. És a top kategória a megfizethetőből átmegy a luxus kategóriába. Konkurencia hiányában az Nvidia annyit kér érte amennyiért még épphogy elviszik. A kialakult helyzeten az Intel sem tud majd segíteni,mert nekik inkább a cpu mellé kell egy erősebb saját fejlesztés,nem mondom hogy nem lesz tőlük desktop kártya,de messze nem fogja hozni azt a áttörést amit sokan várnak tőle.
Persze én is haza beszélek,hisz nekem egy eléggé erős középkategóriás kártya kell megfizethető áron 1080p felbontásra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest